Obavijesti

Show

Komentari 0

Nabavite povoljnije ulaznice za osmi Outlook festival u Puli

Nabavite povoljnije ulaznice za osmi Outlook festival u Puli
21

Nakon uspješnog sedmog izdanja Outlook festivala, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture od četvrtka 3. rujna do nedjelje 6. rujna vraća se u svoj 'dom' pored Pule

VIDEO

Povoljnije ulaznice za čitatelje 24sata za Outlook festival po cijeni od 600 kuna mogu se nabaviti OVDJE

Prvih 100 ulaznica ranograbilica za posjetitelje iz Hrvatske i regije za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mjestima Entria diljem zemlje. Nakon toga cijena ulaznica će biti 350 kuna. 

Nakon uspješnog sedmog izdanja Outlook festivala, koje je otvoreno velikim koncertom u pulskoj Areni i gostovanjem hip-hop kraljice Lauryn Hill i koje je privuklo 13 tisuća ljudi iz cijelog svijeta na magičnu lokaciju tvrđave Punta Christo, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture od četvrtka 3. rujna do nedjelje 6. rujna vraća se u svoj 'dom' pored Pule. 

Smješten u austro-ugarskoj tvrđavi Punta Christo iz 19.stoljeća koja je ispresijecana maštovito uređenim pozornicama, intimnim tunelima i prolazima, s pogledom na pulski zaljev i Brijune, Outlook ujedinjuje najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe u spektakularan festivalski vikend. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica, impresivnim brojem od preko 300 izvođača, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osmi Outlook festival bit će otvoren velikim koncertom u impresivnoj pulskoj Areni, 2. rujna, a glavni gosti su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena - Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni, The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture. 

Outlook festival svojim programom ide duboko do samih začetaka bass glazbe kakvu danas poznajemo, a reggae i dancehall glazbeni pravci su samo neki od tih izvora inspiracije. U Pulu tako stiže ‘kralj dancehall glazbe’ Beenie Man, jamajkanski glazbenik koji je 2000.godine osvojio Grammy nagradu za najbolji reggae album, a koji je u glazbeni svijet ušao sa nepunih pet godina.

Run The Jewels na Outlook stižu direktno sa svjetske turneje i s vrha ljestvica najboljih albuma prošle godine, spremni da festival opiju svojim energičnim živim nastupom. Ovaj duet čine legende alternativne struje hip-hopa; El-P njujorški reper i producent koji je već 20 godina jedan od pokretača underground hip-hop scene i Killer Mike iz Atlante koji je debitirao na Outcastovom hit albumu ‘Stankonia’. Na pozornici će udružiti snage s Flatbush Zombies, trenutno najvrućim izvođačima novog hip-hopa u kombinaciji koja garantira da će dići cijeli festival na noge i pokazati oštar jezik ovog stila, kakvog rijetko čujemo uživo na našim prostorima. 

Outlook nastavlja integrirati grime i garage glazbu u svoje temelje, pa tako i ove godine dovodi neka od najvećih imena tih žanrova. Boy Better Know, pionirski engleski grime kolektiv kojeg čine JME i njegov brat Skepta, uz Jammera, Friscoa, Shortyja & DJ Maximuma pokazat će Puli sjajnu akciju, dok će njihov osnivač Wiley odsvirati solo set i dokazati da su još i dalje kraljevi u svijetu grimea, koji uz izdavačku kuću imaju i vlastitu marku odjeće.

Madlib je živuća glazbena legenda, hvaljeni hip-hop DJ, producent, MC i suradnik mnogih velikih imena poput Erykahe Badu i Peanut Butter Wolfa. Outlook festival je osmislio poseban glazbeni program, savršeno glazbeno okruženje za ovu istinsku legendu hip-hopa.  Madlib i Outlook tim zajedno su došli na ideju Madlib Karnevala u kojem će se kroz deset sati glazbe na pozornici izmijeniti Madlibovi prijatelji; najdraži producenti i DJi kako bi publici pokazali ono u čemu su najbolji. Pete Rock, J Rocc, Moodyman i Benji B samo su neka od zvjezdanih imena koja će se pridružiti Madlibu u ovom ludom, glazbenom putovanju. 

Drum’n’bass imena prikazat će cijeli spektar tog poznatog žanra, od najvećih zvijezda do pravih legendi. Prije svega tu je je veliki nizozemski dvojac Noisia, zatim Goldie, jedan od ikona d’n’b scene, njegov dugogodišnji suigrač i osnivač Exit Records etikete dBridge te Om Unit koji je s albumom Threads pokazao svu svoju veličinu. Oneman je stekao popularnost svojom mješavinom UK garage stila s dubstepom, Boiler Room setovima, nastupima prije titana kao što su SBTRKT i Major Lazer te legendarnim duetom s Jackmasterom, s kojim je prošle godine rasplesao publiku Dimensions festivala. DJ Hype je pak ikona drum and bass glazbe te rezident svjetski poznatog Fabric kluba u Londonu. 

Jungle revoluciju na tvrđavi će pak predvoditi nevjerojatni Congo Natty zajedno s Congo Dubz i Tenor Fly koji donose afričke ritmove nadahnute uličnim, urbanim zvukom. Počasni gost Outlook festivala 2015. je Cutty Ranks, legendarni vokalist dancehall i reggae scene ogromne reputacije. Outlook ne bi bio isti bez nastupa i divne energije Davida Rodigana, legendarnog voditelja BBC radija kojem će se pridružiti Protoje & The Indiggnation, nove vodeće snage reggae glazbe. U tvrđavu se ponovno vraćaju moćni sound system kolektivi Mungo’s hifi, Iration Steppas, Trojan Sound System i Channel One Sound System kako bi opet dokazali primat Outlooka u kvaliteti zvuka.

Outlook 2015. bit će mjesto proslave mnogih obljetnica. DMZ izdavačka kuća, institucija dubstepa, proslavit će deset godina postojanja, a tim povodom dovodi na štinjanski poluotok cijelu svoju posadu; Digital Mystikz, Loefah, Kode 9, Hatcha, Youngsta, Chef, N-Type, Quest, Silkie, Distance, Pinch, Sgt Pokes i Crazy D. Dva desetljeća rada na sceni proslavit će Renegade Hardware, kultna drum and bass izdavačka kuća, poznata po svojim The End klupskim večerima, a zajedno s Outlook publikom 20. rođendan slavit će Loxy & Ink, Bad Company UK, Maztek, Digital & Spirit, Keaton, Ant TC1, Cold Fusion i MC Stapleton. Desetu obljetnicu svoje izdavačke kuće Tectonic Recordings proslavit će slavni bristolski dubstep DJ - Pinch.

Širokih glazbenih vidika Outlook s ponosom najavljuje i zvjezdane talente koji se nalaze na drugoj strani spektra elektronske glazbe. Upravo poznati po križanju glazbenih pravaca i s dva hvaljena albuma iza sebe, Mount Kimbie će u specijalnom DJ setu demonstrirati svo bogatstvo njihovog jedinstvenog zvuka.

Za svoj debi na Outlook festivalu sprema će domaća glazbenica osebujnog vokala i suvremenog, elektronskog mračnog hip-hop zvuka - Diyala. U djetinjstvu je živjela u Brooklynu, glazbom se počela ozbiljnije baviti glazbom krajem 90-ih u varaždinskim bendovima Plag i Manny's Insane te nakon njih s varaždinskim hip-hop kolektivom Tristosixty. Diyalin live nastup je čisti overdose energije i emocija koje obaraju s nogu. Ostali regionalni izvođači koji stižu na Outlook festival ovo ljeto su: Billain (Bih), Digitron (Hr), Egoless live (Hr), 207 (Hr), Rahmanee (Srb) , Filip Motovunski aka Noon (Hr), Chew The Fat_CRO (Hr), Roots In Session (Slo), Said (bih), Necone (Srb), Rasheed (Rrb), Dirty Beatz Crew (Hr) i Kodin (Hr). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju