Show

Komentari 47

Nadia često eksperimentira s kosom: 'Prestara je ona za to'

Nadia često eksperimentira s kosom: 'Prestara je ona za to'

Ja moram naglasiti da ona nije moj tip žene. Pogotovo ne s ovakvim šarenim frizurama, rekao je Luka Budak u showu 'Brak na prvu', kojeg su stručnjaci spojili s Nadijom Amić

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nadia: 'Nikolinino zadiranje u tuđe odnose neću komentirati'

U showu sam naučila da trebam promijeniti boju kosu, kazala je nedavno Nadia Amić (29) za RTL. Kandidatkinja 'Braka na prvu' u showu je već izmijenila nekoliko boja kose.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pri prvom upoznavanju sa suprugom Lukom Budakom (29) imala je platinasto plavu boju kose, a sredinom snimanja odlučila da želi promijeniti izgled pa se obojila. 

Nije lako točno opisati u koju boju se ofarbala, ali gledatelji su je uspoređivali s vilenjakom te rekli kako je uskladila kosu sa sakoom na zajedničkoj večeri.

Niti Luki se nije pretjerano svidjela njezina nova boja. 

- Ja moram naglasiti da ona nije moj tip žene. Pogotovo ne s ovakvim šarenim frizurama, malo je prestara za to. Sto ljudi, sto čudi - rekao je Luka. 

Ipak, Nadiju mijenjanje boje kose uveseljava. 

- Žena je puni krug. Unutar nje je moć stvaranja, njege i transformacije - napisala je uz fotografiju s novom bojom. Nadia se ne boja sama već je za to zaslužna njezina frizerka.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Nadia je promijenila nekoliko boja kose. Kad joj se rodio sin imala je crnu kosu, a potom je išla na svjetlije. Od smeđe došla je i do plave, potom i platinaste.

U nekim trenucima imala je i ružičastu kosu, koju je gotovo uvijek uvijala. Osim s bojama, Nadia voli eksperimentirati i s frizurama. Tako se na društvenim mrežama može vidjeti njezina uvijena kosa, ravna, ali i mnoge frizure uključujući pletenice i punđe. 

Najčitaniji članci