Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
62 komentara

Nadia se obračunala s Lukom preko poruke? 'Vratila sam se'

Odgovorna sam za ono što sam rekla, ali ne i za to čiju taštinu je moja riječ ošamarila, piše na Nadijinoj fotografiji. Nedavno je Luka objavio fotografiju s opisom za koji su mnogi prepostavili da je posvećen Nadiji...

Foto: RTL/Instagram
62 komentara

Poslije emitiranja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', kandidatkinja Nadia Amić (29) na neko vrijeme 'pobjegla' je s društvenih mreža. Ipak, sad je odlučila da je vrijeme za povratak. 

SVE JE POČELO NA KAVICI... Šok nakon 'Braka': Ekspertica Ingrid i Luka Budak su u vezi

- Da, vratila sam se. I da, dobro sam. Uživam uz svoj mali dio svemira. Voli vas vaša Nadia - napisala je Nadia. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz showa

Uz objavu povratka na društvene mreže, Nadia je objavila i poruku sa skrivenim značenjem.

LUKA IZ 'BRAKA NA PRVU' Prekinuo s Nadijom, sad uživa u prirodi: 'Tu se kriju odgovori'

- Odgovorna sam za ono što sam rekla, ali ne i za to čiju taštinu je moja riječ ošamarila - piše na fotografiji koju je Nadia objavila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daaa...Vratila sam se...i da dobro sam... Uživam uz svoj mali dio svemira.. Pusaćaobok Voli vas vaša Nadia 💗💗💗

A post shared by NadiaLeonardo (@nadialeonardo308) on

Prije nekoliko dana Luka Budak (29), kandidat s kojim su stručnjaci u showu spojili Nadiju, objavio je zajedničku fotografiju svih sudionika eksperimenta.

- Dame i gospodo, završila je jedna nezaboravna priča, hvala vam svima na gledanju i nadam se da smo vas zabavili, nasmijali i rasplakali. Vjerujem da ste se i vi kao i ja NADALI drukčijem raspletu priče - rekao je Luka, naglasivši riječ 'nadali' u toj rečenici... 

Foto: RTL

- Kako to inače u životu bude, a i kako mi ljudi volimo reći za NADU, nada je k***a. Zaključak svega jest, ne nadajmo se, nego živimo punim plućima i dozvolimo da nas život sam iznenadi. Vjerujte mi, mene jest. Budite sretni. Luka - dodao je Luka. 

Nadiji su pratitelji poručili kako im je drago je da ponovno aktivna na Instagramu. Kandidatkinja sad već broji više od 20.000 pratitelja na profilu. 

Foto: RTL

Ispod nedavne Nadijine objave mnogi su je ispitivali je li i dalje s Lukom, iako je već u showu istaknula kako nisu jedno za drugo zbog različitog načina života. Međutim, RTL je objavio kako Luka sada ljubi eksperticu Ingrid Divković (35). 

Naši partneri pišu
Message