Show

Komentari 61

Najbolja tverkašica otkrila: Ja želim biti poput plastične lutke

Najbolja tverkašica otkrila: Ja želim biti poput plastične lutke

Nakon puna tri tjedna izazova i napetosti, Irma je sa 75 posto dobivenih glasova postala pobjednica prvog hrvatskog twerk natjecanja. Bez skromnosti kaže da je prvo mjesto očekivala

Smanjila bih nos, stavila bijele ljuskice na zube, povećala grudi i još malo stražnjicu, napumpala bih usne i smanjila struk. Obožavam umjetno i želim od sebe napraviti živu lutku, kaže Irma Vujić (20).

Nakon puna tri tjedna izazova i napetosti, Irma je sa 75 posto dobivenih glasova postala pobjednica prvog hrvatskog twerk natjecanja. Bez skromnosti kaže da je prvo mjesto očekivala.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Irma Kardashian

- Veselila sam se uspjehu. Ovo je jedna od kruna moje plesačke karijere. Sad idem dalje u biranje najbolje ponude za plesanje negdje na Jadranu - kaže vizažistica i frizerka iz Križa kraj Ivanić Grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

:

Neko je vrijeme živjela u Beogradu kod bivšeg dečka, a sadašnji partner ima puno razumijevanja za njezine ciljeve u karijeri.

- On zna da sam ja profesionalka - kaže Irma, koja sama smišlja imidž i šminku. Poznata je po fluorescentnim bojama kose, kao i po velikoj tetovaži lista marihuane na prsima. Jedva se čeka fotografirati za neki muški časopis.

Samopouzdana Irma ne želi ulaziti u debatu oko pobjednice, ali izvori bliski njoj rekli su nam kako je svaka vrsta promocije veseli, pa joj je zapravo i nebitno što drugi o njoj misle. San joj je plesati u striptiz baru u Americi, a jednog bi dana voljela biti šefica vlastite agencije za plesačice i go-go djevojke. Grozi se nemoralnih ponuda jer je profesionalka.

- O, pa to je neka Kim Kardashian za siromašne. Jednako je bogata kao ona u području stražnjice. Ove cure definitivno razmišljaju guzom - rekao je naš komentator Neven Ciganović.

Predvidio je da će pobijediti Irma jer će se Hrvatima svidjeti njezin prljavi ples. No, njezina sufinalistica Danijela Solje (36) nije oduševljena time kako je Irma ‘isfurala’ twerk.

Ponosna što nije Irma

- Ponosna sam jer me ne doživljavaju toliko negativno kao Irmu. I bolje da nisam pobijedila. Nitko od bližnjih ne može vjerovati da nisam završila na prvom mjestu jer znaju koliko znam o twerku. No, ja sam od početka natjecanja shvatila da ne ide u smjeru sporta, već vulgarnosti - rekla je zaposlenica Hrvatske Lutrije. Kaže i da joj svi čestitaju te se čude Irminoj pobjedi jer misle da je nezaslužena.

- Javljaju mi se nepoznati i kažu da se vidi da ja jedina nešto o twerku znam i razumijem - kaže rezignirano Danijela.

Drugoplasirana Danijela smatra da je prvakinja Irma srozala imidž twerka kao sporta.

Danije smatra da je Irma vulgarna. 'Htjela sam razbiti predrasude o twerku, ali sad ispada da moraš biti go-go plesačica da uspiješ'

- Irma nikad u životu nije bila na treningu twerka. Kad sam ja došla na zid ona se šokirala jer nije imala pojma o tim pokretima. Jedino što ona zna je shake. Mislim da je krivi show izabrala za svoju samopromociju - kaže Danijela.

 

 

Osvrnula se i na informaciju da se djevojke druže. Tvrdi da to nije nimalo točno, iako Irma nije bila neprijateljski raspoložena prema ostatku cura.

- Ne razgovaram s njom jer sam je upoznala i vidjela da nemam s njom o čemu pričati osim o seksu, pijančevanju i striptizu - kaže Danijela.

Pomirila se s dečkom

Iako nije pobijedila, Danijela je sretna jer je napokon rasčistila odnose s dečkom, koji godinu dana radi u Njemačkoj.

- Kad je vidio prvi video prestao mi se javljati, iako je rekao da me podržava. Onda sam se zainatila pa se nisam ni ja njemu više javljala. Sad smo se napokon čuli, dugo smo razgovarali i sve je sjelo na svoje mjesto - kaže Danijela. San joj je otvoriti twerk studio.

- Sviđaju mi se njezini pokreti. Vidi se da zna čime se bavi - rekao je o Danijeli Neven Ciganović. Na nju se osvrnula i naša druga komentatorica, pjevačica Lidija Bačić.

- Kad sam je prve sekunde gledala, dala sam joj prolaznu ocjenu. Jedna solidna duja. Ali sad kad se popela na taj zid, pa dajem joj trojčicu - rekla je Lidija, koja za Irmu tvrdi da ‘pleše nešto što pripada spavaćoj sobi’.

Nema tu ni 'p' od plesa

Komentatori su još manje bili oduševljeni ostalim djevojkama, Leom Pavlić Haskić (19) i Vanesom Bratović (26). Bačić je rekla da kod Lee ne vidi ni p od plesa, te da je to nešto slabašno, dok je Vanesi sugerirala da vježba kako bi smanjila trbuh, a povećala guzu.

- Ako je već izašla iz svoje sobe radi prvog javnog nastupa trebao joj je netko reći da popravi šminku, jer je nalarfana tako grozno da mi je to bilo teško komentirati - rekao je Neven o Vanesi. On, baš kao i Lidija, trenerici Polini Golubevoj zamjeraju manjak kondicije.

- Čuo sam već prije za Polinu i nisam znao da twerka. To je dobra rit koja se trese ko’ hladetina. To je valjda seksi, jel’? Mislim da Irma bolje twerka - kaže Neven.

Polina čestita svim natjecateljicama i ističe kako je Irmina najveća prednost u njezinoj građi ‘pješčanog sata’.

- Jako sam ponosna i ako me Irma ‘prešla’, to je želja svakog dobrog pedagoga - zaključila je mentorica Polina.