Obavijesti

Show

Komentari 26

Najbolji par sezone: Jovan je ljubio Paulinu i šarmirao Ivanu

Najbolji par sezone: Jovan je ljubio Paulinu i šarmirao Ivanu
11

Da igra na više kolosijeka Jovan je potvrdio ostavljajući šansu za ljubav i Ružici, a dolazak u sobu potvrdio je Paulini, na njezino vidno zadovoljstvo...

VIDEO

Završila je jubilarna deseta sezona 'Ljubavi na selu'. Nekoliko parova pronašlo je ljubav dok drugi nisu bili te sreće pa će svoje bolje polovice potražiti van showa. Glasujte u anketi i izaberi koji par vam je bio najzanimljiviji i za koga ste najviše navijali...

GLASUJTE U ANKETI:

 

Jovan i Ružica/Paulina

Premda ju je izabrao za partnericu na kraju showa, Jovan je svima priopćio u finalnoj epizodi vijest da mu se Ružica više ne sviđa. 

- Na farmi sam saznao o njoj dosta stvari što nisam znao - rekao je Jovan.

Rasplamsale su se strasti među Jovanom i Paulinom. 

- Ti si meni je**n, znaš to i mislim da sam i ja tebi. Ti mene stvarno pališ. Ti mene je**no pališ. Sva se tresem koliko me pališ - šapnula mu je fatalna Paulina, a zavodnik Jovan se zacrvenio.

Jovan nije znao što reći na ponudu pred kamerama te se nastavio smijuljiti. Novu šansu Jovan odlučio pružiti i Ivani Matić koja se, nakon bolesti, vratila u završnici sezone. Da igra na više kolosijeka Jovan je potvrdio ostavljajući šansu za ljubav i Ružici, a dolazak u sobu potvrdio je Paulini, na njezino vidno zadovoljstvo.

Vrući poljubac u finalu: 'Sva se tresem koliko me pališ Jovane'
Vrući poljubac u finalu: 'Sva se tresem koliko me pališ Jovane'

Marko i Rasema

Kod Marka u Miljevcima okupilo se zanimljivo društvo, a Marko je ispred 'gradske cure' Mile i osebujne kaubojke Ksenije izabrao Rasemu. 

Iako je ranije zaključio da među njima postoji ljubav, Marko je kasnije bio vidno suzdržaniji te je Marijani pojasnio kako za sve treba puno više vremena od ovoga, što se Rasemi nije svidjelo. Na kraju su oboje rekli kako se vole, ali Marko će morati požuriti.  

Dragan i Monika

U finalnoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' na pitanje voditeljice Marijane Batinić ni Dragan ni Monika nisu potvrdili da su zajedno. 

- On je u kontaktu s puno cura koje su bile u showu, tko zna tko mu je zaista cura - izjavila je Monika, koja je gubila strpljenje s neodlučnim farmerom. 

Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'
Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'

Ipak, par je izmijenio poljubac pomirenja na samom kraju, a Dragan je pod pritiskom rekao kako voli svoju odabranicu. 

Da je par zajedno i nakon showa tvrde neki od komentatora na društvenim mrežama, dok su mišljenja oko toga je li mu Monika uopće trebala oprostiti podijeljena.

Ljubo i Ljubica

 U završnoj epizodi Violeta je priznala da joj je Ljubo beskrajno simpatičan, no više ne želi ništa s njim, dok je Vera kazala da ga jedva čeka vidjeti.

- Drage moje, probajte me - odmah je prilikom dolaska Ljubo izazvao ovacije.

- On ima te komičarske priče pa voli pričati sa svima… Meni to ništa ne smeta jer ja znam da sam mu prva - dodala je Ljubica i otkrila da još ljubuje s farmerom.

Pokretanje videa...

01:37

Željko i Jacqueline/Paulina/Maja Lena

U Istri kod Željka, Maja Lena je zakuhala situaciju te je zbog spletki na tulumu farmer prvo izbacio Ružu. Umjesto nje se pojavila Paulina i dodatno uzburkala atmosferu. Neiskrenost je koštala i Maju pa su u završni dvoboj za romantično putovanje i Željkovo srce ušle Jacqueline i Paulina, a pobijedila je Jacqueline.

Maja Lena je zaključila da je Željko vjerojatno zaljubljen u nju. 

- Odmah nakon snimanja on je došao k meni, nikome drugome. Ja sam ga zamolila da me izbaci zbog posla - ispričala je Maja Lena, a Željko je rekao kako bi Ružu svejedno izbacio prvu. 

Boris i Ana Paula/Valerija

Ana-Paula napustila je show u 'Ljubav je na selu', kada je po nju došla mama Senka. Ana-Paula nije baš uživala na farmi Borisova djeda, što nije ni pokušavala sakriti. Prigovarala je otkako je došla: zbog posteljine, zbog životinja, zbog posla, zbog mjesta koje je Boris odabrao za izlazak… Žalila se i na Borisa za kojeg je neprestano ponavljala da joj je dosadan i da joj ide na živce sa svojim pitanjima.

Borisu je kandidatkinja Ana Paula slomila srce, a s Leonidom nije mogao zamisliti budućnost pa je na romantično putovanje odlučio pozvati Valeriju koja je od showa odustala radi bolesti. Ipak, u finalnoj emisiji se nije pojavila.

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja