Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
136 komentara

Vrući poljubac u finalu: 'Sva se tresem koliko me pališ Jovane'

Paulina i Jovan su sezonu započeli strastvenim poljupcima u bazenu. Potom je Jovan svoju dotadašnju miljenicu poslao kući i šokirao gledatelje. U finalnoj epizodi dobili su drugu priliku...

Foto: RTL
136 komentara

U finalnoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' najviše prašine podignula je Paulina Tomičić (38) koja je priznala Jovanu Karapandži (31) da joj se još sviđa.

- Želim da ovu večer iskoristimo najbolje što znamo. Ako ti paše, ja ću biti sama u svojoj sobi - izjavila Paulina pa poljubila Jovana. Zacrvenila ga je ružem, pa pažljivo sve obrisala rukom...

Foto: RTL

- Uzmi sve što ti život pruža - prokomentirao je kratko farmer nakon čega je uslijedilo veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć.

Foto: RTL

Paulina i Jovan su sezonu započeli strastvenim poljupcima u bazenu. Potom je Jovan svoju dotadašnju miljenicu poslao kući i šokirao gledatelje. U finalnoj epizodi prilikom susreta svih farmera dobili su još jednu priliku porazgovarati licem u lice i to na klupici na kojoj su se izdvojili od ostalih farmera i djevojaka. 

Foto: RTL

- Ti si meni je**n, znaš to i mislim da sam i ja tebi. Ti mene stvarno pališ. Ti mene je**no pališ. Sva se tresem koliko me pališ - šapnula mu je fatalna Paulina, a zavodnik Jovan se zacrvenio.

Jovan nije znao što reći na ponudu pred kamerama te se nastavio smijuljiti. 

Foto: rtl

- Ne znam hoće li biti hopa cupa, ali napaljena sam i mi imamo kemiju - rekla je tiho Paulina i stavila ponudu na stol, dok je novu šansu Jovan odlučio pružiti i Ivani. 

NE ŠTEDI RIJEČI Paulina uzvraća udarac: 'Neve, pa ti si smiješna cijeloj naciji...'

Da igra na više kolosijeka Jovan je potvrdio ostavljajući šansu za ljubav i Ružici, a dolazak u sobu potvrdio je Paulini, na njezino vidno zadovoljstvo.

- Najzgodniji i najbolji, a ispred svega iskren i drag - napisala je Paulina na Facebooku o Jovanu iako za njega nije imala lijepe riječi kad je odlazila s njegovog imanja.

Foto: RTL

- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je tada Paulina.

VELIKO FINALE Paulina otvoreno Jovanu: 'Bit ću sama u sobi pa dođi pričati'

Ipak, čini se da su Jovan i Paulina sve nesuglasice izgladili.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Naši partneri pišu
Message