Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Najbolji 'Wolverine' do sada od sutra pretpremijerno u kinima

Scenarist i redatelj James Mangold predstavlja zaključno poglavlje sage o jednom od najvećih stripovskih junaka. Hugh Jackman ponovno je i po konačni put preuzeo ulogu Wolverinea

Foto: Blitz Film i Video distribucija
0 komentara

Hugh Jackman je od samog početka uvijek znao točno kako pronaći Loganovu ljudskost ispod njegove grube i okorjele vanjštine. Glumac je sa svojom promišljenom i dubokom glumom napravio puni krug s ovim likom – agresivni usamljenik koji je stalno imao cigaru u ustima danas je odani suborac koji je spreman sve žrtvovati za ono u što vjeruje.

- Htjeli smo snimiti nešto što će biti drugačije i novo, jer mi se čini da je snaga X-Mena i Wolverinea u njegovoj ljudskosti, a ne supermoći. Istražujući njegov lik po posljednji put, htio sam istražiti do srži tko je on kao osoba, a ne samo što sve njegove kandže mogu učiniti - rekao je Jackman.

Vizionarski scenarist i redatelj James Mangold predstavlja zaključno poglavlje filmske sage o jednom od najvećih stripovskih junaka ikad. Hugh Jackman ponovno je i po posljednji put preuzeo ulogu Wolverinea u dramatičnoj priči o požrtvovnosti i iskupljenju.

- Najbolji Wolverine do sada. Obožavam ga. Izvrsna akcija - oduševljeno je napisao Steve Weintraub iz Collidera.

Kritičari diljem svijeta su nahvalili film, a posebno ih je oduševio uvid u Loganov unutarnji svijet te izvrsna akcija.

- Jedan od najboljih filmova koji sam gledao. Pun akcije i emocija.Svjedočio sam nečem posebnom - izjavio je Louis Lecca iz Nukethefridge.com

'Logan: Wolverine', u distribuciji Blitza, kreće od sutra s prikazivanjem i to u najprestižnijim formatima: IMAX i 4DX, a ukoliko već niste kupili svoje ulaznice za ovaj epski film, možete to učiniti na blagajnama kina, putem aplikacija ili on-line na stranicama kina.

Tema: FILM

Message