Obavijesti

Show

Komentari 32

'Najčudnije mjesto gdje sam vodila ljubav je na jet-skiju'

'Najčudnije mjesto gdje sam vodila ljubav je na jet-skiju'
11

Robbie, koja u novom Tarantinovom filmu glumi Sharon Tate za sebe kaže da je normalna djevojka iz Australije. Voli čitati Harry Pottera, piti pivo pod tušem, a živciraju je pitanja o tome kada će postati mama

VIDEO

Ne volim trošiti puno novaca. Trošenje me čini anksioznom, pa i sama pomisao na to. Mislim da je suludo plaćati puno novaca za stvari koje mi zapravo ne trebaju, smatra australska glumica Margot Robbie (29), zvijezda filma 'Bilo jednom u Hollywoodu', novog filmskog ostvarenja Quentina Tarantina. 

Već sada joj za tu ulogu predviđaju Oscara. Margot je u filmu utjelovila tragično preminulu glumicu i model Sharon Tate, koja je bila u braku s redateljem Romanom Polanskim. Glumica je u nedavnom intervjuu priznala kako joj Tarantino nije ponudio ulogu, već je ona kontaktirala njega. 

- Napisala sam mu pismo i rekla mu kako se divim njegovom radu ta kako bih ga jednog dana voljela vidjeti na djelu. Nekoliko tjedana kasnije nazvao me njegov agent i rekao mi da bi se Tarantino volio naći sa mnom. Sjeli smo i razgovarali o projektu. Scenarij je bio spreman tek nekoliko mjeseci poslije - rekla je Robbie. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Svjetsku slavu donijela joj je uloga Naomi Lapaglie u filmu 'Vuk s Wall Streeta'. Zbog golišavih scena u filmu, dobila je ponudu da se slika za Playboy no to je ipak odbila. U šali kaže kako je svojoj obitelji priuštila već dovoljno neugodnosti samo scenama u kojima se mora skinuti. Unatoč velikoj popularnosti i silnim milijunima dolara koje je zaradila, Margot se ne smatra zvijezdom. Dapače, kaže kako je još uvijek obična djevojka iz australskog Dalbyja. Neko vrijeme živjela je u južnom dijelu Londona. Iz tog joj vremena, priznaje, najviše fali plesanje po tamošnjim klubovima. Danas živi u Los Angelesu, u kući vrijednoj više od 16 milijuna kuna i još joj je uvijek neobično govoriti da je upravo L.A. njezin dom. 

U nedavnom intervjuu priznala je kako privatno ne voli kuhati. Za sebe kaže da je loša u kuhinji. 

- Sjećam se jednog Dana zahvalnosti kod prijatelja u SAD-u. Moj zadatak je bio napraviti slatki krumpir koji je na kraju potpuno izgorio. Prošli Božić zapalila sam šunku - istaknula je glumica. U slobodno vrijeme, Robbie voli popiti pivo. I to pod tušem. 

- Ako imam vremena, kad dođem doma, popijem pivo pod tušem ili u kadi - priznala je Australka. 

Posljednje tri godine udana je za britanskog filmskog producenta Toma Ackerleyja (29). 

- Bili smo najbolji prijatelji i cimeri, što smo još uvijek. Ništa se bitno nije promijenilo, osim što sada preko vikenda mogu nositi vjenčani prsten - rekla je Robbie i objasnila kako preko tjedna skida burmu jer ju nipošto ne želi izgubiti na setu. Kako kaže, zaljubljena je preko ušiju, no živciraju je pitanja o tome kada će postati mama. 

- Kad sam se udala, prvo pitanje koje su mi ljudi postavili bilo je: "A kada će dijete?". Ljuta sam zbog tog viđenja da parovi odmah nakon vjenčanja moraju imati djecu. Za 30 se godina vidim na velikoj božićnoj večeri s hrpom djece, ali sada nije trenutak. U to sam sigurna - rekla je Robbie u nedavnom intervjuu te otkrila najneobičnije mjesto na kojem je vodila ljubav. 

- Bilo je to na jet-skiju. Nije se kretao, samo je bio na vodi, ali vodila sam ljubav na jet-skiju - rekla je. 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael