Show

Komentari 32

Najluđe zaštitne maske naših saborskih zastupnika: Od čipke, cvijetića i sidra pa do marama

Najluđe zaštitne maske naših saborskih zastupnika: Od čipke, cvijetića i sidra pa do marama

Saborski zastupnici iz dana u dan iznenađuju nas svojim odabirom zaštitnih maski. Od plastičnih vizira, preko maski s natpisom, do marama i šalova: donosimo vam galeriju najoriginalnijih maski!

Sabina Glasovac (42) - ova saborska zastupnica, poznata po ludim modnim kombinacijama, a na sjednicu je došla sa plastičnim vizirom umjesto maske. Osim što izgleda poprilično neudobno, ovakvu vrstu zaštite Hrvatski zavod za javno zdravstvo ne odobrava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domagoj Hajduković (39) (SDP) - rođen u Osijeku, stoga ne čudi natpis 'lega' na zaštitnoj maski. A kakve veze sidra imaju s tim, to zna samo Domagoj.

Marin Miletić (41) (MOST) - Mostovi saborski zastupnici definitivno prednjače u originalnosti zaštitnih maski. Jedan od njih je i Marin Miletić koji posjeduje kolekciju neobičnih maski, te nas često počasti novom ludom kombinacijom. 

Miro Bulj (49) (Most) - Premda je imao gafova kao što su maske s natpisom okrenute naopako, Bulj je sa ovom maskom 'ubo u sridu'. Rođeni Sinjanin na ovaj je način promovirao kulturu svoga kraja i pokazao se kao lokal-patriot.


 

Vesna Nađ (65) (SDP) - Maske u baby pink boji nisu najbolja opcija za osobe svijetle puti kao što je gospođa Nađ, ali makar je u skladu s odjećom.

Boška Ban Vlahek (39) (SDP) - pohvale Boški na sjajnom odabiru maske! Osim što je skombinirala masku i majicu, zeleni detalji na masci istaknuli su joj oči.

Marija Vučković (46) (HDZ) - Naša ministrica poljoprivrede očito voli čipku! Ova rođena Mostarka na dobar je način zaokružila svoju modnu kombinaciju sa crnom čipkanom maskom.

Karolina Vidović Krišto (45) (NZ) - Galerija saborskih maski ne može proći bez gospođe Karoline! Ova saborska zastupnica uporno je odbijala nositi masku, pa je pribjegavala šalovima i maramama, čak i usred ljeta.

 

Najčitaniji članci