Obavijesti

Show

Komentari 0

Najmlađa 'Zvjezdica': Slatka Gabrijela ima samo pet godina

Najmlađa 'Zvjezdica': Slatka Gabrijela ima samo pet godina
11

Svi se potajno nadaju kako će baš oni zaslužiti prolaz i doći do titule nove hrvatske 'Zvjezdice'. Da svatko od njih ima sve što jednoj glazbenoj zvijezdi treba pokazat će na pozornici

VIDEO

U petoj epizodi treće sezone popularnog RTL-ovog glazbeno–natjecateljskog showa gledateljima i žiriju predstavit će se desetero novih kandidata. 

Staša Kukić, 12 godina, Lipik 

Staša obožava rock&roll, a ljubav prema toj vrsti glazbe joj je prvenstveno prenio njezin otac, koji je i sam glazbenik. U njihovoj kući nikada nije tišina jer uvijek netko pjevuši ili sluša muziku, a Staša kada ne pjeva, svira flautu, svoj najdraži instrument.

Sven Schmidtbauer, 13 godina, Zagreb

Sven je veliki šarmer, omiljen među djevojčicama. Jako voli sport i nekada se bavio nogometom, a sada trenira atletiku. Uz sport, pjevanje mu je velika strast i ljubav te se nada da će žiri ‘Zvjezdica’ prepoznati njegov talent.

Gabriela Žutić, 5 godina, Velika Gorica

Gabrijela je najmlađa i najhrabrija natjecateljica treće sezone showa. Ona jednostavno obožava pjevati te za nju ne postoji strah od javnog nastupa. Preslatka petogodišnjakinja posvuda nosi svoju plišanu medvjedicu Helenu, od koje se nikada ne odvaja, pa čak ni na pozornici. 

Lucija Jagar, 10 godina, Zagreb

Lucija pjeva od svoje četvrte godine, a kada je imala samo pet, posudila je glas u popularnom dječjem animiranom filmu ‘Frozen’. Lucija kaže kako je glazba njezin život, a najveću podršku uživa od mame i profesorice pjevanja.

Lukrecija Vekić, 11 godina, Zagreb

Lukrecija se prijavila u ‘Zvjezdice’ prvenstveno kako bi se dobro zabavila. Ona jednostavno voli pjevati i njezina je misija pjesmom zabaviti i razveseliti sve oko  sebe. Ona  je vedra i komunikativna djevojčica koja ne zna što je trema jer za nju to ne postoji. 

Julija Tomljanović, 9 godina, Virovitica

Julija pohađa glazbenu školu, svira klavir i obožava pjevati. Najdraža grupa joj je Vatra jer obožava pjevača Ivana Dečaka. Julija je draga djevojčica koja voli pomagati drugima te u tome uživa, a kao svoj najveći strah izdvaja odlazak zubaru. 

Luka Ratković, 12 godina, Slavonski Brod

Luka voli sport i često igra nogomet i košarku, svoje najdraže sportove. Uz to, ovaj dječak voli pjevati te koristi svaki slobodan trenutak za vježbanje, a najviše voli, kao i većina, pjevati pod tušem! Kada bi morao birati između sporta i glazbe, odabrao bi glazbu, a na tom putu ga podupire cijela njegova obitelj.

Nives Lazar, 11 godina, Vardarac

Nives ostavlja dojam povučene, mirne i stidljive djevojčice, ali kada kroči na pozornicu pretvara se u pravu glazbenu divu. Već ima iskustva s nastupima, pohađa glazbenu školu, svira klavir i obožava pjevati, a najviše sluša pop-glazbu.

Lina Banić, 10 godina, Kostrena

Lina pohađa glazbenu školu jer se u životu želi baviti s glazbom i to joj je velika životna ljubav. U školi uči svirati klavir koji je svirala i njezina baka te otac pa je ona odlučila nastaviti tu tradiciju. Uz sviranje, pjeva u zboru te se bavi i plesom koji je njezina druga velika ljubav u životu.

Lara Viktoria Ilić, 13 godina, Dubrovnik

Lara kaže da pjeva otkad i priča, a uz glazbu se bavi i glumom te slikanjem. Voli modernu glazbu, a koliko je ozbiljna u svojoj želji da se bavi glazbom svjedoči i to što želi upisati solo pjevanje na Glazbenoj akademiji. Show ‘Zvjezdice’ vidi kao pravu priliku da pokaže svoj talent široj publici.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško