Obavijesti

Show

Komentari 4

Maleni breakdanceri: Cure nas vole jer plešemo frajerski ples

Maleni breakdanceri: Cure nas vole jer plešemo frajerski ples
1

Prolazak u finale želimo proslaviti posjetom lunaparku te otići s našim trenerom Marijem na pizzu, kažu Leon (7) i Roko Špoljarić (4) najmlađi natjecatelji showa 'Supertalenta Nove TV

VIDEO

Dvojice braće i njihov prijatelj Lukas Raca (10) nastupaju kao grupa Malci, a plesnom su izvedbom oduševili gledatelje i prvi osigurali mjesto u finalu.

- Lukas je počastio svoj oduševljeni četvrti razred koji navija za njega. Proslavili smo u školi uz dječji šampanjac - kaže dječakova majka Sanja Raca iz Zagreba.

Majka dodaje kako su cure iz razreda oduševljene, ali su bile stroge i zezale Lukasa kako mora proći u finale.

- On pleše i skače otkad je prohodao, a trenira u klubu od pete godine. Bilo da je doma ili u trgovini on će potrčati i zaplesati čim čuje glazbu. Nogice su uvijek u poletu - kaže majka. Mali plesač dva puta na tjedan trenira breakdance a odlazi i na akrobatiku.

- Slušam elektroničku glazbu s puno ritma na koju mogu skakati. A volim i zapjevati - kaže Lukas. Dodaje kako mu je uzor trener Mario Vrbanec (30) koji osmišljava koreografiju i odjeću za svaki nastup. Upravo je posredstvom trenera u klubu upoznao Leona i Roka.

- Leon je prije tri godine na moru u Vodicama vidio breakdancere i zaljubio se u ples. Nije se htio maknuti 45 minuta od njih - kaže njegova majka Mateja Špoljarić iz Dugog Sela. Dodaje kako je vikao da je to frajerski ples i da želi plesati poput frajera.

- Leon je najmlađi breakdancer na svijetu koji izvodi figuru ‘helikopter’. Uspio je to sa šest godina - kaže ponosna majka Mateja. Učenik prvog razreda plesati je počeo s četiri i pol godine, a njegov četverogodišnji brat Roko prije pet mjeseci. Dječaci vole slušati stranu glazbu i plesati na hitove izvođača, poput repera Pitbulla i DJ-a Davida Guette.

- Sva mi djeca dube na glavi. Razmaknemo im namještaj u boravku, upalimo glazbu i oni plešu - smije se majka Špoljarić. Dodaje kako s njima već dubi na glavi i najmlađi brat Jakov (2).

- Leonov razred je oduševljen. Dobio je pisma podrške od cura iz razreda. Cijela škola navija za njega - kaže majka Mateja. Koreografiju za finale još spremaju, a otkrivaju da će sve oduševiti.

Vicky je spremna za filmsku ulogu

U finale je prošla i Lana Kovačić (16) s dvogodišnjom kujicom Vicky. Zagrepčanka je ženku border collieja naučila više od 150 trikova. S Vicky trenira od njezina trećeg mjeseca.

- Vicky će za nagradu dobiti loptice - kaže Lana. Dodaje kako kujica s njom spava u krevetu, a nadaju se i nekoj filmskoj ulozi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije