Obavijesti

Show

Komentari 9

Najmlađa, a najjača: S obzirom na Lucijine godine, sve je bilo savršeno, samo je kolač pretvrd

Najmlađa, a najjača: S obzirom na Lucijine godine, sve je bilo savršeno, samo je kolač pretvrd
4

Luciji su Jasminka i Bernardica dale desetke, Kristijan devetku, a Dražen je dao osmicu jer mu je keks u desertu bio pretvrd. Time je Lucija preuzela vodstvo u ovom tjednu

VIDEO

Najmlađa kandidatkinja koprivničko-križevačkog tjedna,  Lucija Tutić (21) nije imala veliku tremu s obzirom na to da živi u velikoj obitelji i često kuha.

Lucija je željela pokazati što sve zna. Pripremila je jelovnik koji se sastojao od predjela naziva 'Sitni zalogajčići', glavnog jela 'Smotano savršenstvo' i deserta 'Čizika na visokoj nozi'. Pozitivno je iznenadila ostale kandidate, dobila 37 bodova i prešla u vodstvo.

Domaćica je dočela goste s aperitivom i iznenađenjem - članice folklora zaplesale su za dobrodošlicu. Među njima bila je i Lucijina sestra, koja je bila odjevena u bosansku nošnju. Gostima se doček svidio, nazdravili su za dobar provod, a potom zaplesali kolo.

Kandidati su očekivali da će za predjelo jesti pitu od krumpira ili sira zato što im je Lucija pričala o tome, no domaćica je iznijela bruskete.

- Iskreno, ništa naročito, ali fino je ona to servirala - rekla je Jasminka koja je dodala da je malo razočarana što nije probala pitu.

- Meni je bilo ukusno i fino, ali je to dosta jednostavno - zaključio je Dražen. Ostali su dijelili njegovo mišljenje. 

Dražen je malo pomogao Luciji servirati glavno jelo - teleću roladu s krumpirom, povrćem i zapečenim šampinjonima.

- Probala sam tu gljivu, ali kao da jedem spužvu - rekla je Bernardica koji nije ljubiteljica ni teletine.

- Bilo je šareno, bilo je krumpira, šampinjona, ukusno začinjeno, bilo je dobro - dodao je Kristijan, a Jasminka je pohvalila domaćicu za trud.

Došao je red na cheesecake u čaši, a svima se svidjelo kako je to Lucija servirala.

- Opet taj mljeveni keks s maslacem, opet taj neki sir, krema pa šumsko voće, standard - komentirali su Dražen i Jasminka, Kristijanu je bilo ukusno i svidjelo mu se što je malo kiselkasto.

Svima je keks u kolaču bio pretvrd, pa je Jasminka komentirala: - Ili loša kvaliteta maslaca ili neiskustvo, neka panika.

- Ja ću ga ostrugati, koliko god bilo teško - zaključila je Bernardica.

Nakon poklona na red je došlo iznenađenje. Lucijina prijateljica odsvirala im je nekoliko pjesama na violini, a Dražen ju je pratio pjesmom.

Luciji je Jasminka dala desetku i dodala kako je sve bilo savršeno s obzirom na to da je domaćica tako mlada, Kristijan je dao devetku - jedina zamjerka mu je desert, ostalo je, kaže, bilo odlično, Bernardica je dala desetku jer joj je sve 'bilo fino bez obzira na to što ne jede neka jela', a Dražen je dao ocjenu osam jer mu je keks u desertu bio suviše tvrd.

Zadnja večera bit će Bernardičina, a zatim slijedi proglašenje pobjednika. Za sad vodi Lucija.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu