Show

Komentari 40

Najmlađi par 'Braka na prvu' nije ostao zajedno, no Ivona je odlučna: 'Kiki i ja nismo gotovi'

Najmlađi par 'Braka na prvu' nije ostao zajedno, no Ivona je odlučna: 'Kiki i ja nismo gotovi'

Iako su u zavjetima izjavili da je njihov odnos prijateljski, Kiki je istaknuo kako je otvoren za sve opcije, a Ivona poručila da ovo nije njihov kraj

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' Ivona i Kristijan su se ponovno susreli nakon nekoliko dana razdvojenosti. U zavjetima su oboje zaključili da ne žele ništa više od prijateljstva, no Ivona je istaknula kako njih dvoje 'nisu gotovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mjesec dana nije dovoljno da se upoznaš - zaključio je Kiki uoči susreta, te dodao kako su on i Ivona navikli jedno na drugo.

- Još uvijek mislim da je vrijeme da se udam. Godine su samo broj - rekla je optimistična Ivona. 

- Nismo ja i Kristijan gotovi, to je najbitnija stavka ovog eksperimenta - poručila je.

Kristijan je također rekao da je otvoren za sve opcije, te da njihov odnos može ići prema  intimnosti i ljubavi. Ipak, poručio je da je njegova odluka čvrsta te da ga Ivona ne može pokolebati.

- Upoznao sam jednu divnu, izvana na trenutke hladnu, a iznutra brižnu, toplu, prekrasnu djevojku i prirasla si mi srcu… Nadam se da ćemo i dalje graditi naš odnos izvan eksperimenta. Međutim, taj odnos ide tek u prijateljskom smjeru, ljubav se nažalost nije pojavila, ali zapamti – u meni imaš prijatelja za cijeli život - rekao je Kiki Ivoni na njihovom ponovnom susretu i izmamio joj suze na oči. 

- Pohvalio me uzduž i poprijeko, ali zamjeram mu što me nije gledao u oči - istaknula je Ivona.

- Sagradili smo neki poseban odnos čemu se u početku nisam nadala. Ti nisi zaslužio ništa manje od najboljeg. Moram priznati da si bio dobar muž - strpljiv, pažljiv, jak kada sam ja bila slaba i moram priznati da se ljubav pojavila. Međutim, nije to romantična ljubav, već ljubav prema osobi koju želim sačuvati u svom životu i imati pored sebe kao prijatelja - pročitala je Ivona te je par odlučio ostati u isključivo prijateljskom odnosu nakon eksperimenta. 

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Najčitaniji članci