Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Najpoznatija hrvatska YouTube zvijezda postala je veseli jež

Nina Kraljić, najljepši glas Hrvatske i pjevač rock skupine Hladno pivo, Mile Kekin će uz najpoznatiju hrvatsku YouTube zvijezdu Marka Kofsa postati ježevi u novom filmu

Foto: promo
0 komentara

Od redatelja velikih animiranih hitova 'Rio' i 'Ledeno doba', stiže 'Ferdinand', film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao razuzdanu zvijer, Ferdinanda odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, okuplja tim životinja različitih osobnosti i kreće u nevjerojatnu avanturu. Ferdinand je bik kojeg ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti.

Foto: promo

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstvo mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

U originalnoj verziji glas je Ferdinandu dao John Cena, američki glumac i profesionalni hrvač, dok je hrvatskom Ferdinandu glas dao glumac Igor Kovač. Uz Kovača ćemo slušati još i Renatu Sabljak kao Luce, Bojan Navojec je Valentin, Angus je Ozren Grabarić, a Jan Kerekeš je Kosko. Veselom trojcu ježeva: Uni, Dos i Kvatro (Tresa ne spominjemo) glasove su redom posudili Nina Kraljić (najljepši glas Hrvatske), Mile Kekin (pjevač rock skupine Hladno pivo) i najpoznatija hrvatska youtube zvijezda Marko Kofs.

Pogledajte video

'Ferdinand', stvoren za borbu, rođen da voli, u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.

Pogledajte 'Ferdinanda' u najvećem kinu u Dalmaciji - CineStar 4dx Mall of Split, jer za kupljenu ulaznicu za 4DX projekciju djeca na dar dobivaju blagdansku Ferdinand čokoladu. Požurite jer ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Tema: FILM

Message