Obavijesti

Show

Komentari 152

Najsimpatičniji brk sela: Na ženidbu me tjera moja mater

Najsimpatičniji brk sela: Na ženidbu me tjera moja mater
3

Gorana Žigu iz Lučana u show 'Ljubav je na selu' prijavio je prijatelj Ante. Ne treba meni nikakva posebna žena. Želim da se poštujemo i pomažemo, rekao je Žigo

VIDEO

Tražim ženu Ličanku koja će biti poštena i radišna. Izgled mi nije bitan. Pa neću ženu valjda voditi na pazar da je prodam, kaže kandidat showa 'Ljubav je na selu'.

Gorana Žigu (37) iz Lučana, mjesta sedam kilometara udaljenog od Sinja, u šestu sezonu koja počinje večeras prijavio je prijatelj Ante. Farmeru, za kojeg je voditeljica Marijana Batinić (33) rekla da ima najbolje brkove koje je ikad vidjela, ideja o traženju ljubavi pred kamerama uopće nije bila mrska.

Dapače, da ga prijatelj nije prijavio, kaže da bi to vjerojatno napravio i sam. Goran za snimatelje i ekipu s kojom radi ima samo riječi hvale.


- Ma svaka im čast, svi su odlični. Pitali oni mene jel’ se bojim kamere, a ja njima pa što bih se bojao. Pa nije kamera vuk da bih je se trebao bojati - smije se Goran. Ipak, na setu mu je najdraža Marijana. Zadivila ga je ljepotom i srdačnošću.

- Ajme meni, što je ona zgodna! Ma najlipša je od svih žena koje sam u životu vidio. Ali nije samo to, ona je naša prava cura, domaća žena - kaže najsimpatičniji brk showa, koji se u rodnom kraju već godinama bavi uzgojem ovaca. Ima i vinograde, vrt te mulca koji je zapravo bratov. 
- Živim s materom, ćaćom i bratom. Nije mi se ni brat oženio. Mater bi bila najsritnija na svitu da se oženim i da joj podarim štogod dice. A vidiš, nije mene nikad zanimala ta škola. A da sam se školovao, možda bih se i oženio. A ovako radim, a nemam kome raditi. Ne treba meni nikakva posebna žena. Želim da se poštujemo i pomažemo kroz život - rekao je Žigo. Dodaje kako mu ne bi smetalo kad bi mu odabranica po imanju hodala u štiklama, ali ne bi bio sretan kad bi cijele dane samo ležala.

- Ako i ne zna kuhati, ma kao da je to bitno. Ja ću je naučiti - kaže Goran. Osim tri godine starijeg brata, ima i dvije sestre. Na pitanje kako to da dosad nije našao ženu iz snova kaže kako su sve pobjegle sa sela.

- Nije im drago raditi s blagom. Zato kod nas u selu ima više od 60 neženja - rekao je Žigo. Za sebe kaže da je otvoren i jednostavan. U slobodno vrijeme igra “na balote”, svira diple i harmoniku te pjeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...