Obavijesti

Show

Komentari 0

Najsmrtonosniji sukob dolazi: Tko će napustiti ovaj svijet?

Najsmrtonosniji sukob dolazi: Tko će napustiti ovaj svijet?
8

U pitanju je sudbina Zemlje, pa čak i same stvarnosti. Kozmički ludi titan Thanos želi pribaviti svih šest magičnih Infinity Stonesa, što će mu dati nezamislivu moć

VIDEO

U deset godina koliko postoji, Marvelov je superherojski svemir prerastao u nešto istinski golemo od svojih originalnih malenih ciljeva. Prvotni film, 'Iron Man', distribuirala je kuća Paramount, koja je preuzela i distribuciju narednog filma o ovom heroju.

No jednom kada je Disney uvidio o kojoj se zlatnoj koki radi, preuzeo je uzde te od prvih 'Osvetnika' (2012.) naovamo gledamo Marvelove filmove u njihovoj distribuciji.

Novi Joker: Bio je rimski car, a sada će postati princ zločina?
Novi Joker: Bio je rimski car, a sada će postati princ zločina?

Ove godine nam se cijela postava Osvetnika još jednom vraća na velike ekrane, pojačana mnogobrojnom superherojskom postavom iz ranijih filmova. Ovaj je put u pitanju sudbina Zemlje, pa čak i same stvarnosti. Kozmički titan Thanos želi pribaviti svih šest magičnih Infinity Stonesa, artefakata nezamislivih sposobnosti, što će mu dati neshvatljivu moć.

No superjunaci neće samo besposleno sjediti i gledati kako Thanos uništava stvarnost te će ga svim svojim silama napasti. U tom napadu možda će neki superheroji i poginuti.

Pogledajte video

Iron Man i njegovi Osvetnici, Čuvari galaksije, Spider Man, Doctor Strange i Kapetan Marvel, kreću rame uz rame u veliku bitku.

U glavnim ulogama u filmu nalaze se Robert Downey Jr.Chris Hemsworth te Chris Evans. Uz njih se nalaze Mark Ruffalo, Scarlett Johansson i Jeremy Renner kao šestero originalnih Osvetnika.

Tom se timu pridružuju glumci iz ostalih Marvelovih filmova, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd te Tom Hiddleston.

'Osvetnici: Beskonačni rat, prvi dio', u kina stiže 4. svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode