Obavijesti

Show

Komentari 0

Najstroži sudac Davor Bilman: Samo se budala ne boji ničega

Najstroži sudac Davor Bilman: Samo se budala ne boji ničega
2

Osim što je učitelj plesa, Bilman se bavi ekonomijom, a za prvi zadatak u showu morat će savladati mađioničarski trik. U “Ja to mogu” želi se urnebesno zabaviti

VIDEO

Najstroži sudac TV showa “Ples sa zvijezdama” kao osnovnoškolac bavio se raznim aktivnostima. Trenirao je rukomet i streljaštvo, a s 14 godina počeo se baviti sportskim plesom. U “Ja to mogu” želi se urnebesno zabaviti s ekipom.

- Sve cirkuske točke imaju svoju draž, ali ja sam se uvijek najviše veselio kokicama i grickalicama - smije se Bilman. Široj javnosti manje je poznato da je, osim što je učitelj plesa, Bilman i uspješni ekonomist.

- Radim kao trener za komunikacijske, prodajne i voditeljske vještine. Moja specijalnost je prepoznavanje ljudske osobnosti prema načinu odijevanja i izgleda. Volim proučavati govor tijela, odnosno što ljudi misle, a da to nisu nužno verbalizirali - kaže Davor. Iako je bio najstroži član žirija, Bilman se ne boji kritika.

- Jesam li i privatno strog, ovisi koga pitate. Vjerujem da sam samo zahtjevan - kaže Davor, koji će u prvoj emisiji morati izvesti mađioničarski trik.

- Samo se budala ničega ne boji. Žiri svakako nije jedna od stvari kojih se bojim. Jedino što možete sa žirijem je složiti se - smije se učitelj plesa.

U američkoj verziji prve sezone natjecali su se zvijezde, pjevačica Nicole Scherzinger (37), plesačica Cheryl Burke (31) i pjevač Joe Jonas (26). U šest tjedana izvodili su zahtjevne točke, poput plesa na svili, akrobacije na rolama i pucanju iz samostrela. U roku od sedam dana savladali su sve teške zadatke, a najbolja među njima bila je Nicole Scherzinger.

Naši čitatelji na HTV-u će bodriti hrabre zvijezde

Brojni čitatelji 24sata poslali su nam e-mail kako bi osvojili karte za snimanje prve emisije novog HTV-ova showa “Ja to mogu”. Zabava počinje sutra u 20 sati, a sretni dobitnici su: Anamarija Pavlović, Ivan Kujundžić, Nikola Novosel, Matea Pavičić, Matea Ćorić i Mirica Hrelec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina