Obavijesti

Show

Komentari 0

Najtrofejnija klapa Cambi dolazi 28. ožujka u Zagreb!

Najtrofejnija klapa Cambi dolazi 28. ožujka u Zagreb!
1

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove sa zadnjeg albuma 'Od zipke do križa', 'Kriva karta', 'Ne more mi bit', 'Sad kada došla si'...

VIDEO

Prošle su tri godine od zadnjeg velikog koncerta klape Cambi iz Kaštel Kambelovca u Zagrebu, kada su održali dva koncerta u Hypo Centru, u međuvremenu su dobili tri Porina, izdali novi album „Od zipke do križa“, bili na američko- kanadskoj turneji i postali apsolutni pobjednici šibenske šansone sa pjesmom „Oprosti mi jube“!

Specifičan tenor Eduarda Šegote koji plijeni svojim iznimnim glasom nevjerojatne jačine postao je zaštitni znak klape, uz njihov senzibilan način interpretacije iskonskog klapskog pjevanja. Poznati su i izvan Hrvatske gdje često gostuju, a u najljepšem sjećanju im je prošlogodišnja američko- kanadska turneja u prestižnim koncertnim dvoranama New Yorka, Chicaga, Toronta itd. i slavljenički koncert održan 2011. na prepunom Poljudu povodom 25. rođendana klape koji je bio prvi samostalni koncert jedne klape na nogometnom stadionu.

28.3.2014., 20h, DOM SPORTOVA

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove sa zadnjeg albuma „Od zipke do križa“ -„Kriva karta“, „Ne more mi bit“, „Sad kada došla si“, „Oprosti mi jube“ i zadnji singl koji se zavrtio radio postajama „Neprolazna“!

Scardona će kao organizator koncerta na svojoj web stranici osigurati najbolje ulaznice i pogodnosti na www.scardona.hr gdje predrezervacije karata kreću od DANAS, 19.02,  a u redovnoj prodaji će se naći od četvrtka, 20.02.! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine