Obavijesti

Show

Komentari 38

Najveća Tošina ljubav danas je u sretnom braku i ima dijete...

Najveća Tošina ljubav danas je u sretnom braku i ima dijete...
8

Andrijana Budimir bila je u vezi s Proeskim od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan opet su obnovili vezu. Poslije njegove smrti morala je dokazivati da su bili u vezi

VIDEO

Bivša rukometašica i bivša djevojka nesretno poginulog makedonskog pjevača Tošeta Proeskog, danas je u sretnom braku s Johanom, ugostiteljem iz Skopja te imaju jedno dijete, sina Maksima (3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Pet godina nakon što je Toše preminuo, Andrijana Budimir udala se za Johana s kojim je do tada bila u vezi godinu dana. On je razveden te već ima dvoje djece s bivšom suprugom.

- Jako sam sretna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba Metalurg i budući reprezentativac naše prekrasne države - izjavila je nakon rođenja sina. 

Andrijana je bila dugogodišnja djevojka pokojnog pjevača. Poslije njegove smrti povukla se iz medija, a nije bila ni na promociji pjesme koja je objavljena 25. siječnja 2013. godine, na dan njegovog rođendana. Njezini prijatelji izostanak opravdavali su brojnim obavezama. 

- Svaki dan je imala probe za novu sezonu emisije 'Ples sa zvijezdama'. Već odavno je poznato da nije u najboljim odnosima s obitelji pjevača te izbjegava posjećivati njegov grob kad ima puno medija i obožavatelja - govore njezini prijatelji. S Proeskim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan opet su obnovili vezu. Poslije njegove smrti morala je dokazivati da su bili u vezi. 

- Trebala si Tošetu roditi dijete, to je trebala biti vaša sudbina - komentirali su mnogi obožavatelji koji i dalje tuguju za samim pjevačem, ali i za njegovom vezom s Andrijanom koja je na sprovodu svog tadašnjeg dečka jecala i grčila se od boli za izgubljenom ljubavi. 

 

Toški i njegova Andrijana 😍😔❤💔 #toseproeski #andrijanabudimir ❤❤❤

Objavu dijeli Toše Proeski 👼❤ (@toseproeski.balkanskiandjeo)

NIKAD PREŽALJENI MAKEDONSKI SLAVUJ: 11 najljepših Tošinih pjesama koje ostaju zauvijek

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija