Obavijesti

Show

Komentari 35

Najveći 'gubitnici': Glumci koji nikad nisu osvojili zlatni kipić...

Najveći 'gubitnici': Glumci koji nikad nisu osvojili zlatni kipić...
8

Kad osvojite Oscar, to znači da ste pobijedili druge, a ja nemam namjeru natjecati se s drugima. Ovaj posao za mene nije nikakvo nadmetanje, rekao je Depp jednom prilikom

VIDEO

Neki glumci mnogo su puta bili nominirali za nagradu Oscar, ali svoj zlatni kipić nikad nisu dobili. Jedna od njih je i glumica Glenn Close (71) koja je ove godine nominirala za Oscar u kategoriji glavne ženske uloge u filmu 'The Wife'. Bila je nominirana nekoliko puta, ali nikad joj nije 'pošlo za rukom' da zlatni kipić odnese kući. 

Pokretanje videa...

00:44

Američki glumac Johnny Depp (55) tri puta je bio nominiran za nagradu Oscar, ali ju nikad nije osvojio. Nominacije su mu donijele uloge u filmovima 'Pirati s Kariba', 'San za životom J.M. Barrieja' i 'Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta', ali je svaki put ostao 'praznih ruku'. Međutim, njemu to ionako, barem je tako tvrdio, nije teško palo. 

- Kad osvojite Oscar, to znači da ste pobijedili druge, a ja nemam namjeru natjecati se s drugima. Ovaj posao za mene nije nikakvo nadmetanje, ja u njemu uživam – rekao je glumac jednom prilikom za američke medije. 

Murder on the Orient Express - World Premiere

Američki glumac Jake Gyllenhaal (38) nikad nije osvojio nagradu Oscar, a u svojoj profesionalnoj karijeri 'zaradio' je tek jednu nominaciju za zlatni kipić. Nominaciju mu je 2006. godine donijela uloga u filmu ''Planina Brokeback', ali Oscar ipak nije završio u njegovim rukama. Te godine s kipić je otišao u ruke Georgea Clooneyja (57). 

USA - "Velvet Buzzsaw" Premiere - Los Angeles

Gyllenhaal je poznat po mnogih sporednim, ali i glavnim ulogama u uspješnim filmovima kao što su 'Nightcrawler', 'Zatočene', 'Donnie Darko' i 'Snaga je u meni'. 

Američka glumica Amy Adams (44) jedna je od 'rekorderki' kad je riječ o nominacijama za dodjelu nagrade Oscar, ali zlatni kipić još uvijek nije uspjela osvojiti. Glumila je u filmovima kao što su 'Justice League', 'Junebug', 'Uhvati me, ako možeš', 'Sumnja' i 'Boksač'. 

Charles Finch x Chanel pre-Bafta dinner

Unatoč brojnim Oscar nominacijama, nagrada Akademije i dalje ju zaobilazi. Glumica je nominirala i ove godine, i to za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu 'Vice'. 

Natasha Richardson reported injured in skiing accident

Liam Neeson (66) još je jedan od glumačkih legendi koje su ostale prikraćene za nagradu Oscar. Iako je ostvario mnoge zapažene uloge u filmovima poput 'Ratovi zvijezda', 'Schindlerova lista', 'Bob Roy', 'Oteti', 'Batman' i 'Kraljevstvo nebesko', zlatni kipić nikad nije dospio u njegove ruke. 

Najveći Oscar skandal: Kipić je preuzeo nepoznati tip i otišao
Najveći Oscar skandal: Kipić je preuzeo nepoznati tip i otišao

Neesonovu sudbinu dijeli i britansko-australska glumica Naomi Watts (50). Naime, ona je nekoliko puta bila nominirana za nagradu Oscar, ali ju nikad nije uspjela osvojiti. Ipak, za osvajanje zlatnog kipića u kategoriji najbolje glavne ženske uloge bila je nominirala čak dvaput - 2004. i 2013. godine. 

Actress Naomi Watts poses on the red carpet as she arrives for the opening ceremony and the screening of the film "Cafe Society" out of competition during the 69th Cannes Film Festival in Cannes

Američki glumac Samuel L. Jackson (70) samo je jednom bio nominiran za nagradu Oscar, i to još davne 1995. za sporednu mušku ulogu u filmu 'Pakleni šund'.

PA/Pixsell

Iako je ovaj holivudski glumac ostvario mnoge uspješne uloge kao što su one u hit filmovima 'Poljubac smrti', 'Ratna pravila', 'Shaft', 'Umri muški', 'Kill Bill', 'Osvetnici' i 'Odbjegli Django', nikad nije otišao kući sa zlatnim kipićem. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu