Obavijesti

Show

Komentari 48

Najviše glasova publike dobio zasad najstariji natjecatelj Dore

Najviše glasova publike dobio zasad najstariji natjecatelj Dore
5

Mirko Švenda Žiga (46) oduševio je izvedbom balade 'Da li znaš da te volim' Dade Topića. Uz njega dalje idu Katica Marinović, Ana Eškinja, Doris Teur i Saša Lozar

VIDEO

Gledali smo drugu od ukupno sedam emisija 'Dore' koja je ove godine zamišljena kao reality show. U prvoj emisiji pet od 12 kandidata izabrano je da nastave natjecanje. To su Jelena Vanjek, Miro Tomić, Sabrina Hebiri, Dora Benc i Jacques Houdek.

Nakon sedam dana glasovanja publike, na početku druge emisije izabran je i šesti kandidat koji ide dalje. To je Tina Vukov koja je dobila 4825 glasova publike. Tina je već dvaput pjevala u finalu Dore. Izdala je jedan album, a u prvoj emisiji predstavila se pjesmom Prljavog kazališta 'S vremena na vrijeme'.

Žiga dobio najviše glasova publike

U drugoj emisiji glasovima publike i žirija izabrano je pet natjecatelja koji će nastaviti natjecanje. Dalje idu Katica Marinović, Ana Eškinja, Doris Teur, Saša Lozar i Mirko Švenda Žiga koji je dobio najviše glasova publike. Tko će biti šesti natjecatelj koji ide dalje saznat ćemo tek iduće subote. 

Uz glasove publike, o ulasku kandidata u slijedeći krug Dore odlučivao je i stručni žiri. U žiriju je sjedila Vanna (39) koja je pohvalila ovogodišnju shemu Dore prema kojoj se prvo pronađe kandidat, a zatim se za njega napiše pjesma koja mu odgovara. U žiriju su i Luka Nižetić (27) te Sandra Bagarić (36).

'Malo manje imitacije'

U drugoj emisiji pjevalo je novih 12 kandidata. Prva se publici predstavila Renata Holi iz Virovitice koja je pjevala pjesmu Nine Badrić 'Ja za ljubav neću moliti'. Mijo Lešina (24), koji je na Dori već treći put, pjevao je 'Signed, Sealed, Delivered' Stevieja Wondera. Puležanka Manuela Svorcan pjevala je 'Da smo se voljeli manje' grupe Jinx.

Vanna je najviše pohvalila Mijinu izvedbu s kojim je jednom i pjevala, a i za ostale je kandidate imala riječi hvale. Mijo se svidio i Luku Nižetiću.

- Kod Renate bi voljela vidjeti malo manje imitacije - rekla je Sandra Bagarić. 

'Lijepe noge kao na izboru za miss'

Daria Kinzer odradila je već oko 1000 gaža i koncerata. Na Dori se predstavila pjesmom 'A New Day Has Come' Celine Dion. Doris Teur (19) bila je na Dori i prošle godine. Na ovogodišnjem se natjecanju predstavila pjesmom 'Stop' Natali Dizdar. Diana Heraković-Didy (20) pjevala je pjesmu 'Respect' svog velikog uzora Arethe Franklin.

- Darija je moj favorit, a osim glasovnih sposobnosti sve tri djevojke su pokazale jako lijepe noge. Osjećam se kao da sam na izboru za miss - rekla je Sandra.

Pjevala Vanninu pjesmu i dobila pohvale

Mirko Švenda-Žiga (46) član je benda Žiga i bandisti. Inače pjeva etno, a na Dori se predstavio pjesmom Dade Topića 'Da li znaš da te volim'. Splićanka Katica Marinović (26) pjevala je Anastacijin hit 'I'm Outta Love'. Ana Eškinja (28) pjevala je Vanninu pjesmu 'Kao da me nema'.

- Ani bi dao najviše bodova jer je bila potpuno suverena. U njenoj je izvedbi bilo puno krvi, mesa, šuga - rekao je Luka, a Aninu izvedbu pohvalile su i Vanna i Sandra.

Najbolja trojka

Marija Rupčić otpjevala je pjesmu 'If I Ain't Got You' Alicije Keyes. Filip Dizdar (21) iz Sukošana pjevao je pjesmu Tonija Cetinskog 'Nebo iznad nas'. Saša Lozar (30) dosad je sudjelovao na nekoliko glazbenih natjecanja. Bio je finalist Story Super Nova Music Talents Showa 2003. godine. Na Dori se predstavio pjesmo 'Billie Jean' Michaela Jacksona. Vanna mu je rekla da će sigurno proći te da je divno pjevao.

- Čini mi se da je ovo bila najbolja skupina natjecatelja večeras. Marija je odvalila potpuno, to je bilo ludilo - rekao je Luka Nižetić, a s njime se složila i Sandra Bagarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri