Show

Komentari 1

Nakon 25 godina planiraju nastavak filma Spice World: Mogu li nagovoriti i Victoriju?

Nakon 25 godina planiraju nastavak filma Spice World: Mogu li nagovoriti i Victoriju?

Šuška se kako su se Spice Girls obratile scenaristu u vezi nastavka svog filma Spice World iz 1997. godine, ali Victoria Beckham (Posh Spice) odbija sudjelovati u ponovnim okupljanjima...

Nakon što su zbog korone prošle godine morale otkazati turneju, hit bend iz devedesetih Spice Girls ponovno će razveseliti obožavatelje, ovaj put povodom 25. obljetnice njihovog filma Spice World.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anonimni izvor za The Sun, podijelio je glasinu da se Ginger Spice Geri Horner (48) obratila poznatom scenaristu o povratku Spice Girls na velike ekrane. Za sada je nepoznato tko je scenarist te ima li nade za nastavak 2022. godine, četvrt stoljeća nakon hit filma Spice World.

Iako Spice World nije bio omiljen među kritičarima, ostao je zabilježen u povijesti kad je zaradio više od 70 milijuna funti. Do danas je to najveća zarada koju je ostvario film neke muzičke grupe.

Glasnogovornik pop grupe odbio je komentirati o potencijalnom filmu, ali anonimni izvor tvrdi kako su Spiceice ozbiljne u vezi ovog projekta, premda je tek u povojima.

Sve vodi Geri Horner, ali ju podržavaju još tri Spiceice: Melanie Brown (45), Melanie Chisholm (47) i Emma Bunton (47). Njih četiri ponovno su zajedno, a 2019. je za grupu obilježila turneja istog imena kao njihov film Spice World. Turneji je jedino nedostajala Posh Spice - Victoria Beckham (47).

Victoria je odbila sudjelovati jer je rekla kako se želi fokusirati na svoju dizajnersku kompaniju i obitelj. Ostale Spiceice sada se nadaju kako će ju novi film privući da im se ponovno pridruži.

Ne samo da bi taj novi film obilježio 25. godišnjicu njihovog filma, već bi to bio prvi put da je petorka zajedno nakon 2012. godine, kad su se na kratko ponovno udružile povodom ljetnih Olimpijskih igara u Londonu.

Beckham je rekla kako je trebalo puno hrabrosti da odbije turneju 2019. godine, a moguće je da će ponovno razočarati obožavatelje i njihova velika očekivanja.

- Sve se čini puno drugačije nego što je bilo tada - izjavila je Posh Spice.

Viva Forever musical launch

Najčitaniji članci