Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Nakon četiri operacije kreće na teren, a želja joj je biti i majka

Iako je ponekad ova situacija frustrirajuća za mladu tenisačicu, Ana se ipak ne želi žuriti. Velika joj je želja baviti se tenisom do 30. godine života, a u sebe doista vjeruje i nada se da će jednog dana uspjeti

Foto: Privatni album
3 komentara

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (21), nekad među Top 20 igračica svijeta, svoju karijeru morala je pauzirati. Četiri puta je operirala lakat desne ruke, a sada se nada kako će se uskoro vratiti u igru.

- Lakat desne ruke muči me od 2012., a prvu operaciju sam imala 2014. godine. Nakon nje, bila sam zdrava i nastavila trenirati. Mislila sam da sam se toga riješila, ostvarila rezultate, ušla na WTA listu. Onda me 2017. ponovno zabolio lakat i morala sam ići na drugu operaciju. Od tada su počeli moji problemi i nije bilo razdoblja kada sam mogla igrati normalno. Sve sam pokušala, ali jednostavno ništa nije upalilo. Posljednju operaciju obavila sam na Floridi gdje me liječio specijalist za ligamente u laktu - otkrila je Konjuh u intervjuu za Story. Dodala je i kako bi vjerojatno odustala da toliko ne voli ovaj sport. 

Foto: Privatni album

Iako je ponekad ova situacija frustrirajuća za mladu tenisačicu, Ana se ipak ne želi žuriti. Velika joj je želja baviti se tenisom do 30. godine života, a u sebe doista vjeruje i nada se da će jednog dana uspjeti. 

Foto: Privatni album

- Ponekad se pitam jesam li uzalud potrošila tolike godine života, rada i strpljenja zbog sporta kojim se ne mogu baviti. Plan je u srpnju ponovno početi s treninzima, krenut ću ponovno od nule. Na turnire ću vjerojatno moći ponovno ići od iduće godine - otkrila je Ana i dodala kako se želi vratiti u igru, ali joj je zdravlje na prvom mjestu. 

Foto: Privatni album

Mlada tenisačica otkrila je i kako se jednog dana vidi u ulozi majke i supruge, ali još uvijek nije našla 'onog pravog'. Inače, Ana je prije više od godine dana prekinula dugogodišnju vezu s kanuistom Ivanom Tolićem

- Prije nekoliko godina govorila sam da ću igrati do 27. godine, ali nakon svega što mi se dogodilo, ipak želim ostati malo dulje u tenisu. Svakako bih voljela jednog dana skrasiti se i postati mama. Tenisu sam posvetila prvu polovicu života, a drugu se želim usredotočiti na obitelj. Naravno, prvo moram naći nekog s kim bih zasnovala obitelj - zaključila je Ana. 

Foto: Privatni album

NEMOJTE IM SE ZAMJERITI: Ovi horoskopski znakovi su opasni i 'pokopat' će vas

Naši partneri pišu
Message