Obavijesti

Show

Komentari 14

Nakon dečkova uhićenja Ivana Ergić se prepolovila

Nakon dečkova uhićenja Ivana Ergić se prepolovila
5

Bivša misica, poznata po oblinama, kaže da ne mršavi namjerno. Za manjak kilograma krivi maminu kuhinju. O vezi s Cvitanom ne želi govoriti

VIDEO

Vodičanka Ivana Ergić, miss Hrvatske 2006., nakon što je nekoliko mjeseci izbivala sa scene, na casting za Wella Fashion Week u zagrebačkom hotelu Arcotel pojavila se vidljivo mršavija. Osim po kratkoj kosi, bila je specifična i po oblinama.
- Mamina kuhinja - nasmijala se. Ivana je, naime, bila kod kuće u Vodicama, a u Zagreb se vratila početkom mjeseca zbog obveza na fakultetu. Studira na VERN-u.
- Nisam namjerno mršavjela. Jednostavno sam zdravije jela. Ne znam koliko sam izgubila. Nisam se vagala - rekla je. O vezi s Marinom Cvitanom, kojeg su ovog ljeta uhvatili sa 4,3 grama kokaina, ne želi govoriti:
- Posvetila sam se fakultetu. Prezadovoljna sam - kaže. Na pitanje dizajnera bi li nosila badić odgovorila je da ne bi.
- Ako ne moram, zašto bih se skidala? Možda i bih za veći novac - priznaje. Među onima koje bi nosile donje rublje na pisti je Aleksandra Grdić. Lorena Čavar i Martina Čular, djevojka Severinina bivšeg dečka Mate Čuljka, ni pod razno ne žele polugole šetati pistom.
- Ali preko badića ide tunika - objašnjavala je dizajnerica Loreni, no ona se nije dala nagovoriti. Zaključila je da neće to nositi.
Martina Čular rekla je da “ne nosi veš”. Shvativši što je rekla, nasmijala se i objasnila da na pistu neće ni u rublju ni u badiću. Tina Katanić monologom je nasmijala dizajnere:
- Visoka sam 176 cm, a u štiklama imam 186. Kilaža mi je promjenjiva. Sad mi je malo veća jer imam 'mengu’. Stopalo mi je 40-41 ako su cipele zatvorene. Ako su otvorenog prsta, onda je 39,4. A stala sam i u 38 - govorila je Tina kroz smijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina