Obavijesti

Show

Komentari 1

Nakon dueta s Nižetićem, Inka je snimila pjesmu 'Život je lijep'

Nakon dueta s Nižetićem, Inka je snimila pjesmu 'Život je lijep'
1

Ivana Lovrić, umjetničkog imena Inka, studentica je elektrotehnike u Zagrebu. Nakon dueta s Lukom Nižetićem na njegovu novom albumu, snimila je svoj prvi singl

VIDEO

Mlada pjevačica Inka, pravog imena Ivana Lovrić (21), koja je nedavno snimila duet s Lukom Nižetićem, hrvatsku estradnu scenu obogatila je svojim prvim pop-house singlom „Život je lijep“ u produkciji Ultraproject producentskog dvojca Siniše Reljića (Simba) i Rolanda Budina (DJ Mental Blue) u izdanju Aquarius Recordsa.

Početkom ove godine ostvarena je plodonosna suradnja između spomenutog producentskog dvojca koji svoj glazbeni izričaj izražava primarno kroz karakteristične, razigrane i sočne ljetne house party ritmove te lako pamtljive pop melodije, svojstvenih svjetskoj aktualnoj glazbenoj sceni pop/house produkcije.

Kao svojevrstan novitet na hrvatskoj glazbenoj sceni Ultraproject producentski tim donosi svježu razigranu produkciju, a uvijek je otvoren za suradnju s izvođačima koji žele biti dio ovog svježeg pop/house žanra na hrvatskoj estradi i šire.

Ivana Lovrić (INKA) studentica je elektrotehnike u Zagrebu. Pjevanjem se počela baviti od malih nogu, pa je tako u osnovnoj školi sudjelovala na raznim dječjim festivalima. Snimila je duet s Lukom Nižetićem koji se nalazi na njegovom novom albumu, a iza sebe ima i nastup na Zagrebfestu 2012. u KD Vatroslav Lisinski. Pjevački uzori joj dolaze iz različitih stilova glazbe, no prvenstveno iz pop-house-electro žanra.

Roland Budin (DJ MENTAL BLUE) (producent, klavijaturist, remikser, sogwriter, DJ) rođen je u Njemačkoj te kao dječak svira klavir i harmoniku, kasnije i ukulele. Interes za elektronskom glazbom razvio je u kasnim 80-ima/ranim devedesetima kada su ga intrigirali prvi house ritmovi. Kasnije je inficiran techno pokretom ranih elektronskih partija u Njemačkoj i 10-ak godina kasnije i u Hrvatskoj. Iako primarno kao producent i remikser elektronske glazbe svoja je iskustva više rekreativno stekao kao DJ, nastupajuću u Njemačkoj i Hrvatskoj.

Svoje je DJ setove obogaćivao i s live izvođačima vokalnim artistima te bubnjarima egzotičnog Konga bubnja pružajući redovito svojoj publici atraktivni ekstatični progressive house groove doživljaj. Iako je elektronska glazba njegova primarna preferencija, balansirao je svoje osobne umjetničke emocije kroz produkciju New Age, ambijentalni te simfonijsku-filmski glazbeni izričaj. 

Siniša Reljić, (SIMBA) (producent, klavijaturist, pjevač, songwriter) od ranog djetinstva pokazuje veliki interes za klavijaturama. Ubrzo postaje član nekolicine bendova u Švedskoj u kojima nastupa kao klavijaturist i pjevač. Inspirativne ideje po pitanju muzičke produkcije motivirale su ga na završavanje edukacije za muzičku produkciju u Švedskoj - Stockholmu, što mu je otvorilo vrata u ostvarivanju kolaboracija sa izvođačima u Švedskoj, a potom i na hrvatskoj estradi, a između kojih je i komponiranje glazbe za HNK u Zagrebu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti