Obavijesti

Show

Komentari 0

Vodimo te danas na koncert Zorice Kondže i klape Cambi!

Vodimo te danas na koncert Zorice Kondže i klape Cambi!
1

Uz Zoricu Kondžu, legendu hrvatske glazbene scene znanu kao "The Voice", klapa Cambi ugostit će i zagrebačke klape Gradec i Stine. Spoj metropole i mediterana dogodit će se na zagrebačkoj Šalati 14.6. s početkom u 20h.

Tko je klapa Cambi? Oni su akademski glazbenici, profesor kineziologije, liječnik, diplomirani inžinjer računarstva, diplomirani inžinjer građevinarstva, profesor biologije i kemije, obrtnik...a iznad svega su najbolji klapski pjevači koji već više od desetljeća skladaju i njeguju najljepše hrvatske, tradicionalne pjesme. 

Oni su poput čuvara našeg narodnog blaga jer klapska pjesma i je nematerijalno kulturno dobro, uvršteno na listu UNESCO-a.

Prošlo je dugih 6 godina od kada su stanovnici Zagreba imali priliku pjevati najljepše klapske pjesme uz klapu Cambi, a sljedeći tjedan, 14. lipnja Zagrebom će odzvanjati pjesme poput „Ispod sunca zlatnoga“, „Još te uvik volin“, Vilo moja, „More, more“, „Zar je voljeti grijeh“, Ima jedan svijet, „Konobo moja“, „Cvijet čežnje“, "Projdi vilo" te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila, te u Opatiji najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere. Svojom iznimnimo kvalitetom i šarmom klapa Cambi i Zorica Kondža priuštit će publici na Šalati koncert koji se pamti.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 100 kuna za parter, 130 kuna za tribine te ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 250 kn. Studenti imaju 10% popusta za parter ( uz predočenje x-ice ili indexa). Prodajna mjesta: Eventim (www.eventim.hr) i Entrio (www.entrio.hr

Odgovori na nagradno pitanje i osvoji ulaznice za koncert klape Cambi i Zorice Kondže!
Četiri čitatelja koja najbrže odgovore na pitanje: "Koje godine je osnovana klapa Cambi?", na Facebook objavi 24sata nagrađujemo s 2 ulaznice za koncert.
Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...