Obavijesti

Show

Komentari 41

'Nakon Mustafine smrti neće se snimati Lud, zbunjen, normalan'

'Nakon Mustafine smrti neće se snimati Lud, zbunjen, normalan'

Nove epizode serije snimale su se još u ožujku ove godine, no snimanje je prekinuto zbog pandemije korona virusa. Scenarist Feđa Isović nadao se da će Mustafa ozdraviti, no sada ne želi nastaviti snimanje bez njega

Nakon smrti legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, prestaje se snimati serija 'Lud, zbunjen, normalan'. Tu je vijest za portal klix.ba potvrdio scenarist Feđa Isović (55).

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Mustafa Nadarević

Pokretanje videa ...

Mustafa Nadarević 01:32

- Službeno je. Nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije - rekao je. 

Isović je već ranije najavio kako se bez Mustafe neće snimati. 

- Ne pada nam na pamet da radimo 'Lud, zbunjen, normalan' bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati - rekao je Isović za Dnevni Avaz. Nove epizode serije snimale su se još u ožujku ove godine, no snimanje je prekinuto zbog pandemije korona virusa. 

- Pričekat ćemo i vidjeti kako će se stvari razvijati. Mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen, ovisi o okolnostima - rekao je tada Feđa, koji se nadao kako će se Mustafa oporaviti.

Najpoznatije Mustafine uloge: Od Leonea, Pometa do Izeta...
Najpoznatije Mustafine uloge: Od Leonea, Pometa do Izeta...

Podsjetimo, Mustafa je preminuo nakon duge borbe s teškom bolešću u 78. godini u Zagrebu, u svom domu. Glumačkom velikanu bio je dijagnosticiran karcinom pluća. Bio je otpušten iz bolnice te je bio na kućnoj njezi u Zagrebu, a zbog epidemiološke situacije nije napuštao svoj dom.