Show

Komentari 3

Nakon optužbi za silovanje u 'sobici sa zvučnom izolacijom', Mansonu pretražili vilu u L.A.-u

Nakon optužbi za silovanje u 'sobici sa zvučnom izolacijom', Mansonu pretražili vilu u L.A.-u

Nalog za pretres dobila je Los Angeleska policija. Prema izvješću iz policije, službenici su iz uklonili su sve tehnološke aparate na koje se može spremiti nekakav sadržaj

Kontroverznom glazbeniku Marilynu Mansonu (52) istražitelji su pretražili kuću u Zapadnom Hollywoodu nakon niza optužbi za seksualno zlostavljanje, piše New York Post

Marilyn Manson is looking to sell his home in Hollywood Hills, Los Angeles for $1.75 million.

Mason u to vrijeme nije bio bio kod kuće, a nalog za pretres dobila je Los Angeleska policija. Prema izvješću nakon pretresa, policijski službenici su iz uklonili su sve tehnološke aparate pomoću na koje je moguće spremiti nekakav sadržaj. 

Glasnogovornica policije u Los Angelesu rekla je da je upoznata s izvješćem o pretresu no, nije htjela otkriti nikakve detalje. 

Podsjetimo, kako bi se saznala prava istina oko Marilyna Mansona, održano je 55 intervjua. Rolling Stone nedavno ga je nazvao 'čudovištem koje se skrivalo svima ispred nosa'. Kako navode, Manson je kupio stan od glazbenika koji je imao ugrađenu staklenu zvučno izoliranu sobu u kutu veće sobe, koja je bila namijenjena elektroničkoj glazbi.

FILE PHOTO: 92nd Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills

Mansonu kojemu je pravo ime Brian Warner, više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša djevojka Ashley Morgan Smithline ispričala je svoje iskustvo, a tuži Mansona za seksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

- Prvo je sobu opisao kao 'jako cool', a kasnije ju je opisao kao izrazito kaznenu. Prvo se boriš, no on je u tome uživao. Naučila sam se ne boriti, kako mu ne bih dala užitak, samo bih otplovila u mislima. Kad bih vrištala, nitko ne bi čuo - rekla je.

Manson je tu sobu nazivao 'sobicom za zločeste djevojke', tvrde izvori.

Glazbenik Marilyn je navodno imao jako taman stan, pun crnog namještaja i pornografskih fotografija na zidovima, kao i svastika. Također je držao temperaturu vrlo niskom, pa je jedna od bivših djevojaka stanu nadjenula ime 'crni frižider'.

Controversial rocker Marilyn Manson is selling his Hollywood Hills home for $1.75 million.

Mansonov bivši asistent tvrdi da sobica postoji, no da nikada nije vidio nikoga zaključanog unutra. Pjevač sve optužbe odbacuje i tvrdi da su svi njegovi seksualni odnosi bili 'isključivo sporazumni'.

Najčitaniji članci