Obavijesti

Show

Komentari 1

Nakon prekida s Piqueom i optužbi za utaju poreza Shakira okreće novi list i seli u Miami?

Nakon prekida s Piqueom i optužbi za utaju poreza Shakira okreće novi list i seli u Miami?
3

U Miami Beachu pjevačica ima blisku obitelj i prijatelje koji joj pružaju podršku te vrlo privatnu i raskošnu vilu na obali. Prijatelji je nagovaraju da se ondje preseli i odmakne se od tračeva o Piqueu i njegovim nevjerama

Kolumbijska pjevačka zvijezda Shakira (45) želi napustiti Barcelonu i preseliti u Miami te ostaviti iza sebe osobne probleme koji je proganjanju, tvrde izvori za Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Osim što je usred spornog prekida i bitke za skrbništvo s ocem svoje djece, nogometašem Barcelone Gerardom Piquéom (35), Shakira se također suočava s kaznom do osam godina zatvora nakon što su je španjolske vlasti optužile za poreznu prijevaru.

The 75th Cannes Film Festival - Screening of the film "Elvis" Out of Competition - Red Carpet Arrivals

U Miami Beachu pjevačica ima blisku obitelj i prijatelje koji joj pružaju podršku te vrlo privatnu i raskošnu vilu na obali. Obiteljska prijateljica i agentica za nekretnine Douglas Elliman Ana Lourdes Martinez naziva grad Shakirinim 'utočištem'.

- Miami je njezin dom. Ovdje joj žive roditelji, ovdje joj živi brat, nećakinja i nećak također. Ona nema obitelj u Španjolskoj. To je drugačije okruženje od Barcelone - rekla je Martinez za The Post. 

Pogledajte koga Pique navodno ljubi: 'Jako podsjeća na Shakiru'
Pogledajte koga Pique navodno ljubi: 'Jako podsjeća na Shakiru'

Prijatelji navodno nagovaraju Shakiru da preseli u Miami i odmakne se od tračeva o Piqueu i njegovim navodnim nevjerama.

NBCUniversal Upfront in New York