Obavijesti

Show

Komentari 28

Nakon psihičkog sloma: Spears došla na tepih s podočnjacima

Nakon psihičkog sloma: Spears došla na tepih s podočnjacima
7

Pjevačica radi na tome da počne voditi samostalan život, ali mentalni slom koji je doživjela, kao i mukotrpna suđenja koja je pokrenuo njezin otac Jamie ostavili su traga na njezinom fizičkom izgledu

Američka pop pjevačica Britney Spears (37) bila je pratnja svom dečku, modelu Samu Asghariju (25) na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu. Sam je dobio priznanje za svoja postignuća u fitnesu, a Britney to nije željela propustiti. Par je plijenio pažnju na crvenom tepihu, međutim, ono što su mnogi ponajviše primijetili je da su protekla događanja ostavila trag na fizički izgled pjevačice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:08

Pop zvijezda prije nekoliko mjeseci zbog svog je lošeg mentalnog stanja završila u psihijatrijskoj bolnici gdje je provela nekoliko tjedana.  Tamo je kroz razgovore i terapije te lijekove poboljšala svoje stanje i ponovno se vratila kući, no mentalni slom koji je doživjela, kao i mukotrpna suđenja koja je pokrenuo njezin otac Jamie (66)  ostavili su traga na njezinom fizičkom izgledu. Oca su joj nedavno optužili kako je fizički zlostavljao njezinog starijeg sina Seana (13), međutim optužbe su odbačene zbog nedovoljno dokaza.

2019 Daytime Beauty Awards - Los Angeles

Tako se vidno iscrpljena, s podočnjacima i pokojim kilogramom viška, Britney pojavila s dečkom na crvenom tepihu. Već neko vrijeme pokušava vratiti život u normalu te radi na svom mentalnom zdravlju. Iako je Britney nedavno izjavila kako ju je otac tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje, radila je na tome da počne voditi samostalan život.

2019 Daytime Beauty Awards - Los Angeles

Prije nekoliko dana Jamie je odstupio s mjesta konzervatora svoje kćeri, nakon više od desetljeća. Sud u Los Angelesu je odobrio da dugogodišnja 'care-managerica' pop princeze Jodi Montgomery privremeno preuzme tu funkciju te su joj dodijeljene iste ovlasti kao i Jamieju. 

 

 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak