Obavijesti

Show

Komentari 7

'Nakon puno godina Severina i Tony dobili djevojčicu Mineu'

'Nakon puno godina Severina i Tony dobili djevojčicu Mineu'
12

Radovniković na ovom projektu pjeva o Trnoružici, Crvenkapici, Ivici i Marici, Petru Panu, Pinokiju, Ružnom pačetu i Snjeguljici, a glavni junaci postali su njene kolege

VIDEO

Novi projekt  'Bajka u pjesmama' Ivana Radovniković (28) premijerno je predstavila u eteru Narodnog radija. 

- Osnovna ideja bila je opjevati klasične bajke, odnosno kroz autorsku glazbu i tekst ispričati priče koje su svima dobro poznate - rekla je Ivana u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Ivana na ovom zanimljivom projektu pjeva o Trnoružici, Crvenkapici, Ivici i Marici, Petru Panu, Pinokiju, Ružnom pačetu i Snjeguljici. 

- Nedostaju neke bajke, ali njih smo sačuvali za nastavak - izjavila je pjevačica, koja je dobila zadatak ispričati estradnu bajku. Glavni junaci postali su njeni estradni kolege.   

- Iza sedam gora i sedam mora živjela je Trnoružica, duge crne kose i crnih očiju i zvala se Severina. Kralj Goran Bare jako je volio svoju Trnoružicu, ali kraljica je bila zla. Ona je uvijek hodala u ekstravagantnim kostimima i zvala se Josipa Lisac. Bila je toliko ljubomorna da je poslala lovca Nenu Belana da ju ubije u šumi. No Severina je pobjegla. Ipak zla vila ju je začarala i ona se ubola na trn. Ali poljupcem ju je probudio princ Tony Cetinski i živjeli su sretno - ispričala je Ivana te nastavila bajku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon mnogo godina Severina i Tony dobili su djevojčicu, Crvenkapicu Mineu. Ona je uzela kolače i zaputila se prema šumi. Tamo je srela vuka Olivera. Vuk je pokušao prevariti Mineu, ali ona se nije dala i stigla je do senilne bakice. Bila je to Tereza. 'Nono, nono jesi li ti', pitala je Tereza, ali zapravo to je već bio vuk Oliver. Odjednom se stvorio lovac Neno Belan i spasio Crvenkapicu i bakicu Terezu iz ormara, gdje ju je zavezao Oliver i živjeli su sretno i dugo, dugo do kraja vremena - maštovito je ispričala Ivana, što je dobro zabavilo slušatelje. 

- Ružno pače bila mi je najdraža priča u djetinjstvu. Ona me dirnula na svim razinama. Trebaš vidjeti slike dok sam bila mala - kazala je Ivana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje