Obavijesti

Show

Komentari 4

Nakon raka dojke, kćer Judy Garland ima i tumor na mozgu

Nakon raka dojke, kćer Judy Garland ima i tumor na mozgu
5

Glumica i pjevačica je zaboravljala riječi pjesama i monologa prije nego što se onesvijestila u backstageu kluba. Odmah je u pratnji supruga Colina Freemana hitno prevezena u bolnicu

VIDEO

Lorni Luft (65), kćerki legendarne glumice Judy Garland i polusestri Lize Minelli (72), dijagnosticiran je tumor na mozgu. Sve je počelo nastupom u 'Pizza Express Jazz' klubu u Londonu, kada je ovaj tjedan pala i izgubila svijest. 

Glumica i pjevačica zaboravljala je riječi pjesama i monologa, na drugom od četiri nastupa, prije nego što se onesvijestila u backstageu kluba. Odmah je u pratnji supruga, glazbenika Colina Freemana, hitno prevezena u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana opaka bolest. 

- Luft je njezin medicinski tim predložio hitnu i opsežnu operaciju. Ona se, naravno, sad treba što prije vratiti kući u SAD, gdje će nastaviti liječenje - objavio je njezin menadžment.

Inače, poznato lice Broadwaya već šest godina vodi bitku s tumorom dojke koji su joj liječnici otkrili 2012., a sada je dobila i novu dijagnozu.
 
Zvijezda  filma 'Briljantin 2' sa samo 11 godina stala je na scenu, kada je u 'Judy Garland showu' otpjevala božićnu pjesmu 'Santa Claus Is Coming to Town". 

Luft je zajedno sa polusestrom Minelli nastupila 2013. i to prvi put nakon 20 godina, u cilju prikupljanja novca za borbu protiv raka dojke.  

Lornina majka Garland proslavila se u Hollywoodu sa 17 godina u kultnom filmu 'Čarobnjak iz Oza' gdje je utjelovila Dorothy Gale. Preminula je 1969. u 48. godini. Službeni medicinski izvještaj kao uzrok smrti navodi slučajno predoziranje tabletama no mnogi njenu preuranjenu smrt pripisuju posljedicama anoreksije ili oštećenja jetre uzrokovanog hepatitisom od kojega je bolovala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu