Show

Komentari 4

Nakon raka dojke, kćer Judy Garland ima i tumor na mozgu

Nakon raka dojke, kćer Judy Garland ima i tumor na mozgu

Glumica i pjevačica je zaboravljala riječi pjesama i monologa prije nego što se onesvijestila u backstageu kluba. Odmah je u pratnji supruga Colina Freemana hitno prevezena u bolnicu

Lorni Luft (65), kćerki legendarne glumice Judy Garland i polusestri Lize Minelli (72), dijagnosticiran je tumor na mozgu. Sve je počelo nastupom u 'Pizza Express Jazz' klubu u Londonu, kada je ovaj tjedan pala i izgubila svijest. 

Glumica i pjevačica zaboravljala je riječi pjesama i monologa, na drugom od četiri nastupa, prije nego što se onesvijestila u backstageu kluba. Odmah je u pratnji supruga, glazbenika Colina Freemana, hitno prevezena u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana opaka bolest. 

- Luft je njezin medicinski tim predložio hitnu i opsežnu operaciju. Ona se, naravno, sad treba što prije vratiti kući u SAD, gdje će nastaviti liječenje - objavio je njezin menadžment.

Inače, poznato lice Broadwaya već šest godina vodi bitku s tumorom dojke koji su joj liječnici otkrili 2012., a sada je dobila i novu dijagnozu.
 
Zvijezda  filma 'Briljantin 2' sa samo 11 godina stala je na scenu, kada je u 'Judy Garland showu' otpjevala božićnu pjesmu 'Santa Claus Is Coming to Town". 

Luft je zajedno sa polusestrom Minelli nastupila 2013. i to prvi put nakon 20 godina, u cilju prikupljanja novca za borbu protiv raka dojke.  

Lornina majka Garland proslavila se u Hollywoodu sa 17 godina u kultnom filmu 'Čarobnjak iz Oza' gdje je utjelovila Dorothy Gale. Preminula je 1969. u 48. godini. Službeni medicinski izvještaj kao uzrok smrti navodi slučajno predoziranje tabletama no mnogi njenu preuranjenu smrt pripisuju posljedicama anoreksije ili oštećenja jetre uzrokovanog hepatitisom od kojega je bolovala. 

Najčitaniji članci