Obavijesti

Show

Komentari 2

Nakon Severine na premijeri 'Bile štorije' slavio je i Ninčević

Nakon Severine na premijeri 'Bile štorije' slavio je i Ninčević
16

Severina je plakala, shrvana emocijama, na premijeri mjuzikla 'Naša bila štorija' u Splitu. Tada je i proslavila rođendan. U zagrebačkoj Ciboni rođendan je dočekao Nenad Ninčević

VIDEO

Severina je probe odradila savršeno, bez pogreške. Vratila se iz Amerike i odmah se aklimatizirala. Cijeli tekst zna napamet, kaže Nenad Ninčević, autor mjuzikla 'Naša bila štorija'.

Splitski skladatelj je jučer, na zagrebačkoj premijeri predstave, proslavio 56. rođendan.

- Ne slavim rođendane već 20 godina. U mojim godinama ne znam slavi li se to uopće. Ako premijera prođe u redu, bit ću najsretniji - rekao je Ninčević.

Dodao je da nitko od njihove ekipe nema tremu uoči premijere, nego da svi jedva čekaju da mjuzikl počne. Nakon predstave su planirali proslavu.

Na dan splitske premijere 45. rođendan slavila je Severina Kojić, kojoj je, uz Gorana Karana (53), pripala glavna uloga. Njih dvoje glume zaljubljeni par, čijoj se ljubavi protive njihove obitelji jer su u zavadi.

Nasa bila storija

Uz njih glume i Danijela Martinović (45), Tedi Spalato (63) te Giuliano (43). Nakon predstave u Splitu, Severina je odvela društvo na večeru u restoran prijatelja Petra Graše.

Slavilo se do sitnih sati, a Giuliano je Sevki za rođendan poklonio domaća jaja svoje majke. Severina je originalan poklon dobila i za svoje “srpsko vjenčanje” preklani u studenom u Beogradu. Maja Šuput poklonila joj je prase, koje je navodno završilo u rodnom selu njezina svekra Dragana Kojića Kebe (56).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin