Show

Komentari 1

Nakon skandala: Ariana Grande će nastupati na Grammyjima...

Nakon skandala: Ariana Grande će nastupati na Grammyjima...

Nedugo nakon što je Ariana tu vijest objavila na Instagramu, informacija je potvrđena i na službenoj Instagram stranici Grammyja. Prošle godine Grande je odlučila ne prisustvovati ovome glazbenom događaju...

Pjevačica Ariana Grande (26) vraća se dodjeli nagrada Grammy nakon prošlogodišnjeg spora s producentima u vezi s nastupom. Popularna izvođačica hita "Thank U, Next" na društvenim je mrežama objavila da će 26. siječnja nastupiti na 62. dodjeli prestižnih glazbenih nagrada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedugo nakon toga informacija je potvrđena i na službenoj Instagram stranici Grammyja, piše CNN. Prošle godine Grande je odlučila ne prisustvovati ovome glazbenom događaju zbog spora s producentima. 

FILE PHOTO: Ariana Grande performs

Tada su joj se Grammyji zamjerili jer joj organizatori nisu dopustili da sama odabere pjesme koje je željela izvesti, zbog čega je otkazala cijeli nastup. Dvadesetšestogodišnja pop zvijezda ove je godine nominirana u pet kategorija, a na glazbenom događaju nastupit će neposredno nakon objavljivanja koncertnog albuma "k bye for now (swt live)" te po završetku Sweetener World turneje u Los Angelesu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci