Obavijesti

Show

Komentari 29

Nakon šokantnih optužbi brišu Mansona iz serija, diskografska kuća raskinula je ugovor s njim

Nakon šokantnih optužbi brišu Mansona iz serija, diskografska kuća raskinula je ugovor s njim
12

Manson će, pišu strani mediji, biti zamijenjen u dvije televizijske serije 'Creepshow' i 'American Gods', a diskografska kuća Loma Vista Recordings je već izbrisala njegovu službenu stranicu

VIDEO

Diskografska kuća Loma Vista Recordings raskinula je ugovor s Marilynom Mansonom (52) nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje, a među njima je i njegova bivša zaručnica te glumica Evan Rachel Wood (33).

- Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rachel Wood i drugih žena, Loma Vista prestat će promovirati novi album Marilyna Mansona, i to odmah. S obzirom na razvoj događaja, s njime nećemo surađivati ni na projektima u budućnosti - stoji u priopćenju diskografske kuće.

POGLEDAJTE VIDEO: Holivudski predator Harvey Weinstein

Pokretanje videa...

01:20

Manson će, pišu strani mediji, biti zamijenjen i u dvije televizijske serije 'Creepshow' i 'American Gods', a Loma Vista je već izbrisala njegovu službenu stranicu.

- Epizoda s Mansonom trebala bi se emitirati u drugoj polovici 2021. godine, a iz nje ćemo izbaciti sve kadrove s njim. Starz kao TV kuća podržava sve žrtve seksualnog zlostavljanja - javljaju iz televizijske kuće na kojoj se emitira serije 'American Gods'. 

"Rock in the Park" Music Festival

O ovom slučaju je prva progovorila Evan Rachel Wood, koja je tek sada imenovala Mansona kao čovjeka za kojeg je ranije govorila da ju je zlostavljao. Prije dvije godine glumica je, ne navodeći imena, izjavila kako je bila u traumatičnoj vezi koja joj je uzrokovala PTSP te je spominjala kako joj je taj muškarac zabranio mobitel, izgladnjivao je i mučio. 

- Pripremao me da mu budem žrtva dok sam još bila tinejdžerica, a zlostavljao me godinama - napisala je sada Wood na društvenim mrežama.

Rachel tvrdi da je sa svime izašla u javnost jer je željela ukazati na to koliko je Marilyn opasan čovjek te je prozvala tvrtke koje su mu omogućile slavu i bogatstvo. 

- Više ne želim živjeti u strahu od osvete, biti na udaru uvreda ili ucjena. Stojim uz brojne žrtve koje su također odlučile da više neće šutjeti - dodala je glumica. Nakon nje progovorile su još četiri žene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...