Show

Komentari 29

Nakon šokantnih optužbi brišu Mansona iz serija, diskografska kuća raskinula je ugovor s njim

Nakon šokantnih optužbi brišu Mansona iz serija, diskografska kuća raskinula je ugovor s njim

Manson će, pišu strani mediji, biti zamijenjen u dvije televizijske serije 'Creepshow' i 'American Gods', a diskografska kuća Loma Vista Recordings je već izbrisala njegovu službenu stranicu

Diskografska kuća Loma Vista Recordings raskinula je ugovor s Marilynom Mansonom (52) nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje, a među njima je i njegova bivša zaručnica te glumica Evan Rachel Wood (33).

- Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rachel Wood i drugih žena, Loma Vista prestat će promovirati novi album Marilyna Mansona, i to odmah. S obzirom na razvoj događaja, s njime nećemo surađivati ni na projektima u budućnosti - stoji u priopćenju diskografske kuće.

POGLEDAJTE VIDEO: Holivudski predator Harvey Weinstein

Manson će, pišu strani mediji, biti zamijenjen i u dvije televizijske serije 'Creepshow' i 'American Gods', a Loma Vista je već izbrisala njegovu službenu stranicu.

- Epizoda s Mansonom trebala bi se emitirati u drugoj polovici 2021. godine, a iz nje ćemo izbaciti sve kadrove s njim. Starz kao TV kuća podržava sve žrtve seksualnog zlostavljanja - javljaju iz televizijske kuće na kojoj se emitira serije 'American Gods'. 

O ovom slučaju je prva progovorila Evan Rachel Wood, koja je tek sada imenovala Mansona kao čovjeka za kojeg je ranije govorila da ju je zlostavljao. Prije dvije godine glumica je, ne navodeći imena, izjavila kako je bila u traumatičnoj vezi koja joj je uzrokovala PTSP te je spominjala kako joj je taj muškarac zabranio mobitel, izgladnjivao je i mučio. 

- Pripremao me da mu budem žrtva dok sam još bila tinejdžerica, a zlostavljao me godinama - napisala je sada Wood na društvenim mrežama.

Rachel tvrdi da je sa svime izašla u javnost jer je željela ukazati na to koliko je Marilyn opasan čovjek te je prozvala tvrtke koje su mu omogućile slavu i bogatstvo. 

- Više ne želim živjeti u strahu od osvete, biti na udaru uvreda ili ucjena. Stojim uz brojne žrtve koje su također odlučile da više neće šutjeti - dodala je glumica. Nakon nje progovorile su još četiri žene. 

Najčitaniji članci