Show

Komentari 2

Nakon što je Kim Kardashian pokazala svoje atribute, Kylie se pohvalila oblinama u bikiniju

Nakon što je Kim Kardashian pokazala svoje atribute, Kylie se pohvalila oblinama u bikiniju

Mlađahna Kylie pozirala je u žutom bikiniju i namjestila se u nekoliko provokativnih poza, dok je Kim pozirala u crnom bikiniju u kristalno čistoj laguni

Nakon što se reality zvijezda Kim Kardashian (40) pohvalila zavidnom figurom u malom crnom bikiniju dok je pozirala u kristalno čistoj laguni u Dominikanskoj Republici gdje ljetuje s djecom, ubrzo je slično učinila i njena mlađa sestra Kylie Jenner (23). 

POGLEDAJTE VIDEO

Sestre iz klana Kardashian – Jenner poznate su po svojim zavidnim oblinama, s tim da dvije najsličnije figure među njima posjeduju baš Kim i Kylie. 

Da stvar bude zanimljivija, fotografije u bikinijima obje su na svoje društvene mreže objavile u gotovo isto vrijeme, a fanovi su pomislili da se sestre možda natječu.  

Mlađahna Kylie pozirala je u žutom bikiniju i namjestila se u nekoliko provokativnih poza, pri čemu je na jednoj fotografiji zumirala isključivo svoje bujne obline, po kojima je nadaleko poznata.

Njezina starija polusestra Kim odlučila se na isti potez, s jedinom razlikom što ona ni na jednoj fotki nije sakrila lice. Uživala je s djecom u “plavoj laguni”, a na sebi je nosila jednostavan crni bikini.

Obje reality zvijezde njihovi su obožavatelji nagradili s više milijuna lajkova, premda su neki zamijetili kako je tu u igri bila i poveća količina fotošopa što je pokrenulo lavinu komentara ispod fotografija.

“Curo, ne trebaš korigirati svoj struk, izgledaš dobro”, poručila je Jennerici jedna pratiteljica, na koju su se nadovezali i mnogi drugi.

“Također i njezini bokovi…”, napisao je netko. “Čak si je sredila i bradu”, glasi sljedeći komentar. “Zaboravila je retuširati i siluetu u odrazu”, dodali su.

Najčitaniji članci