Show

Komentari 0

Nakon uloge u filmu vratio se na posao u Starbucks, a sad je dobio Oscara i pjesmu publike

Nakon uloge u filmu vratio se na posao u Starbucks, a sad je dobio Oscara i pjesmu publike

Iako je film u kojem je glumio osvojio prestižnu nagradu u kategoriji najboljeg kratkometražnog igranog filma, glumac je rekao kako mu je bitno ostati prizeman

Glumac James Martin igrao je jednu od glavnih uloga u filmu 'An Irish Goodbye', kratkometražnom igranom filmu koji je osvojio Oscara na ovogodišnjoj dodjeli. Ipak, iako je film doživio ogroman uspjeh, James se nakon snimanja vratio svom poslu.

POGLEDAJTE: Božo Vrećo o žrtvovanju

James već neko vrijeme radi u Starbucksu u Belfastu, a ništa se nije promijenilo ni nakon što je odigrao ulogu u filmu. Uz kafić, Martin radi i kao kuhar u jednom talijanskom restoranu.

The 95th Academy Awards

Glumac je objasnio zašto je ipak ostao raditi na starom poslu. Priznao je kako je 'lijepo ostati prizeman i usluživati kupce', a ostao je i zato što taj posao radi već dugo vremena.

95th Academy Awards - Oscars Governors Ball - Hollywood

James je bio dio i jednog od najupečatljivijih trenutaka ovogodišnje dodjele. Kada su on i njegov glumački kolega Seamus O'Hara, kao i producenti filma Ross White i Tom Berkeley, izašli na pozornicu, održali su kratke govore. Berkeley je prilikom svog govora spomenuo kako James slavi rođendan, a slavni iz publike su mu odmah čestitali na vrlo poseban način. Svi su u isti glas zapjevali pjesmu 'Sretan rođendan'.

95th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Inače, James je rođen s Downovim sindromom, a njegov otac Ivan Martin je nakon dodjele otkrio kako su mu doktori rekli da možda nikada neće progovoriti.

- Ali, evo nas. Ne samo da James priča, nego otkad je počeo nije više zašutio - rekao je Ivan za BBC.

Najčitaniji članci