Obavijesti

Show

Komentari 12

Nakon ždrijeba parova, farmeri 'popljuvali' povratnike u show

Nakon ždrijeba parova, farmeri 'popljuvali' povratnike u show
6

Posljednji tjedan na farmi protiče u znaku nadmetanja, biranja parova za duele, zabavnih igara i povratka starih farmera čime finalisti nisu pretjerano oduševljeni

VIDEO

Naime, izvlačila su se imena parova iz ždrijeba pa ćemo tako u srijedu gledati prvi par u predduelu - Annu i Ivana, a drugi par, Blaženku i Ivicu. gledat ćemo u predduelu u četvrtak.

Budući da su izvučeni muško-ženski parovi, dvoboji koji im predstoje su dvoboji znanja, dok će kategoriju doznati tog dana. 

Izabran počasni gazda Farme

Roman Kokorić izabran je za počasnog Gazdu finalnog tjedna na farmi. 

Voditeljica Mia tražila je da se svatko od farmera izjasni koga bi postavio za počasnog Gazdu, koji osim što će upravljati farmom, sjedit će i u žiriju farmerskih igara.

- Drago mi je što ste mene izabrali zbog jedne rečenice, u žiriju treba biti pošten čovjek - kazao je Roman i dodao: - Potrudit ću se da ne bude neko rasulo ovaj zadnji tjedan i da se finalisti mogu dobro pripremiti za dvoboje - .

Osim Romana, koji je skupio najviše glasova, njih šest, farmeri su još glasali i za Kristinu, Nedjeljka, Josipa i Matiju.

Mia je također objasnila farmerima kako je pred njima farmerska olimpijada, a najprije će se natjecati u tri kategorije. Osim kategorije najbolje kuhače i najsnažnijeg farmera koje im predstoje, farmeri su se zabavili u igri najbrže životinje. Osmero farmera se natjecalo, četvero s malim, a četvero s velikim životinjama. Cilj zadatka bio je sa životinjom ili bez nje prvi stići na cilj. 

- Ja sam odmah rekla, ja želim nagradu - kazala je Blaženka koja je i osvojila nagradu za najbržu životinju. 

Dok je Blaženka u kategoriji velikih životinja, s konjem prva prošla kroz cilj, u kategoriji malih životinja, Sara je također prva prošla, no bez životinje, jer je njezina ovca pobjegla s natjecanja. 

- Mogu reći da sam iskoristila jednu rupu u zakonu. Nije bilo ništa protuzakonito i morala sam se snaći da bi došla do pobjede - izjavila je Sara 

Večernje sate farmeri su proveli  jednako tako u zabavnom tonu, a tema je bila modna revija. Za misicu farme proglašena je Anna, a za mistera Ivica

Finalisti nisu oduševljenim dolaskom bivših farmera

Blaženka i Aldo su u razgovoru komentirali kako im je ipak bilo bolje dok ih je bilo samo petero. 

- Da smo svi ostali na farmi, farma bi propala odavno - zaključila je Blaženka, a Aldo je dodao kako im kuća izgleda kao da je netko bacio bombu na nju. U razgovor se uključio i Nedjeljko.

- Gdje ima puno ljudi, uvijek je neuredno - kazao je i ispričao na kakav je vojnički režim naučio.

Dok se bivši farmeri zabavljaju, finalisti se pripremaju za dvoboje. Već sutra vidjet ćemo prvi predduel između Anne i Ivana. 

- Osjećam se malo uzbuđeno jer ovo će biti prvi put da ulazim u arenu. Ovdje se borim za sve farmere - rekao je Ivan, kojemu učenje praktikuma ne predstavlja nikakav problem. 

Za razliku od njega, Anna je u svoja četiri dvoboja u kojima se borila, uvijek išla na snagu. No, kaže, ne zabrinjava se, učit će i dat sve od sebe da se izbori za glavnu nagradu. 

- Osjećam se dobro, drago mi je što su se vratili ostali farmeri jer se budimo s veseljem, možda i nekakvim prepirkama, ali uglavnom živo je. Svi su pozitivni, puni veselja i nitko ništa nije zamjerio. Primjerice, mislila sam da će Anamarija zamjeriti to što sam s Miriam bila u dobrim odnosima otkad je ona otišla, ali nije ništa spomenula. Nema više glume među farmerima. Nemaju ni za što. Ovo je prije bila borba za nagradu, tako da nema više taktiziranja - komentirala je Anna. 

Tko će u sutrašnjem prvom predduelu pokazati bolje znanje od ovih dvoje farmera i izboriti svoj odlazak u superfinale, ne propustite doznati! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni