Obavijesti

Show

Komentari 28

'Nameću mi narodnjake i da budem kao Severina i Lidija'

'Nameću mi narodnjake i da budem kao Severina i Lidija'
10

Često joj prigovaraju da se odijeva vulgarno i da to ne bi trebala, budući da ima sina. Međutim, kako nam kaže Alex, njega takve stvari uopće ne brinu jer shvaća razliku između 'Alex-mama' i 'Alex-posao'

VIDEO

Pjevačica Alex Ognjena (32), koju su zbog osebujnih stajlinga uspoređivali s američkom pjevačicom Lady GaGom, ispričala nam je da su je diskografske kuće često odbijale zato što ne pjeva kao Severina Kojić (47) ili Lidija Bačić (33).

- Kad sam krenula u pjevanje, svi su bili pametniji od mene, zato sto sam žena, pa kao svi znaju bolje od mene. Ali svi su mi rekli da će mi biti znatno lakše ako radim slično kao Lidija Bačić, Severina.. Bilo je mnogo diskografskih kuća koje su bile zadovoljne mojim pjevanjem, ali su me tražili ako bi mogla aranžman prilagoditi tako da malo više zvuči na narodno i kad bi način pjevanja mogao zvučiti više cajkaški - kaže Alex. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:07

Fanovi su oduševljeni njenim modnim kombinacijama, a kako nam je ispričala, stajlinge smišlja sama. Kad treba snimati spotove, ne odlazi vizažistima već si da truda i našminka se. 

- Možda je to zato što volim sve imati pod kontrolom - govori. 

Često joj prigovaraju da se odijeva vulgarno i da to ne bi trebala, budući da ima sina. Međutim, kako nam kaže Alex, njega takve stvari uopće ne brinu.

- Moj sin, moj izgled i moja karijera... To je povezano otprilike kao i da moju prabaku iz Varaždina pitamo o Ligi prvaka. Tako nekako, otprilike. On shvaća da postoji Alex mama i Alex koja je u ovom svijetu, to mi je posao. Sve to on zna i razumije, zato se ni ne obazire - pojašnjava. 

Imala je jako puno nemoralnih ponuda, ali kako kaže, već je naviknula na to, pa joj je normalno. 

- Bilo ih je, to nije poželjno, ali mi je već normalno. Realno, znam kako se oblačim. Mislim da je danas takav svijet, da je toliko te seksualnosti izraženo... Ali ja sam to shvatila i prihvatila igru - zaključuje. 

Vecernjakova ruza

Istaknula je i kako je bila na estetskom zahvatu pomoću kojeg se riješila klempavih ušiju. Smatra da bi svaka žena trebala 'srediti' na sebi ono što joj smeta, ako zbog toga ima manjak samopouzdanja.
- Nemam ništa protiv estetskih operacija, recimo imala sam klempave uši i to sam popravila. Zašto ne bih to operirala, ako me mučilo cijeli život? - ističe. 

Aktivno se bavi i problematikom zakona o skrbništvu i posvajanju jer su domovi upravo zbog lošeg sustava puni djece bez adekvatne roditeljske skrbi dok potencijalni posvojitelji nikako da dočekaju člana obitelji kojem se nadaju. U slobodno vrijeme voli šivati i dizajnirati.
- Znam izrađivati namještaj i po kući raditi, na primjer, lijepiti pločice. To mi je super, okupira me u potpunosti - našalila se Alex i nastavila: 

- Voljela bih da me svi podupiru u humanitarnom radu. Ali shvatila sam da moram još jače krenuti i gurati svoje poruke, jer me društvo treba još jače nego što sam mislila.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni