Obavijesti

Show

Komentari 148

Nandi Uzelac: 'Izlasci su moj život, zaradim do 11.000 kn'

Nandi Uzelac: 'Izlasci su moj život, zaradim do 11.000 kn'
4

Nakon showa, planiram se vratiti pisanju svojih kolumni s obzirom na to da dobivam jako puno komplimenata za svoje izražavanje. Iako nemam puno godina, život mi je bio sapunica, otkrila nam je Nandi

VIDEO

Jedna od djevojaka koja se trenutno u showu 'Gospodin Savršeni' bore za naklonost Gorana Jureneca (38) je i Splićanka Nandi Uzelac (29). Njezin 'britak' jezik osvojio je srca gledatelja, a tajni obožavatelji zovu je čak i na kućni telefon. U ostalim curama ne vidi konkurenciju i smatra da je svaka djevojka lijepa na svoj način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04
Nandi u lovu na 'Savršenog': Izlaske je pretvorila u posao
Nandi u lovu na 'Savršenog': Izlaske je pretvorila u posao

Nandi slobodno vrijeme provodi u teretani, a najviše voli otići s ekipom u restoran. Pola sezonske plaće uložila je u garderobu. Iako je prije kupovala brendiranu odjeću  sada si taj luksuz priušti samo ako je to kvalitetna jakna, cipele ili naočale.

Kako si se odlučila prijaviti u reality show 'Gospodin Savršeni'?

Sam format gdje si okružen predivnih i lijepih rivalki nikom nije djevojački san. S oprezom sam si rekla, neka ovaj show bude moj osobni test. Test strpljenja, tolerancije i međusobnog uvažavanja, test da vidim kako reagiram i funkcioniram među drugim djevojkama. U izolaciji ponestane tema za razgovor i htjela sam vidjeti kako se onda mogu snaći. Uz to, objeručke prihvaćam nove životne izazove, veliki sam avanturist i uvijek kažem sebi da ništa nije negativno već samo pozitivno iskustvo i lekcija za život. Također, prijavila sam se kako bih srušila stereotip da se u ovakvom formatu ne može stvoriti i ljubav i prijateljstvo sa suparnicama, znaci sve je do nas i našeg karaktera.

Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'
Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'

Kakve su prve reakcije obitelji i prijatelja? 

Društvene mreže, mobitel i  forumi su prepuni pozitivnih reakcija na mene, čak me zovu i na kućni telefon. Oduševljeno me gledatelji zaustavljaju po ulici ili u dućanima i govore mi da sam njihov favorit i da imam odlične komentare u showu. Zaustavljaju me čak i na semaforu s komentarima poput: 'Baš te gledamo, ti si kao pravi psiholog i sve si ih dobro prokužila!“ ili 'Ovo je ona mala! Jesi dama, jesi lipa, ali što si pametna. Samo čekan tvoj komentar.'

Jesi li naišla na negativne komentare? Koliko te pogađaju?

Nisam naišla na negativne komentare jer nisam bila negativna. Bila sam dosljedna sebi i imala sam isti odnos s curama ispred i iza kamera. Neke sam izravno i direktno kritizirala u lice. Ljudi pred malim ekranima očito to vide i zasad cijene.

S kim si se od kandidatkinja sprijateljila? Jesi li s nekom imala loš odnos? 

Komentiranje osoba sam odradila brutalno tako da je jasno koga baš i ne preferiram. Ne mislim ništa loše, ali jednostavno nisu profil osobe s kojima bi ulazila u dublji odnos. Karakterne razlike koje sam imala s dvije cure sam kasnije izgladila, a pozitivno i iskreno dugovječno prijateljstvo ću imati s Ivom, Aleksandrom, Daisy i Marijom. Nisam očekivala da ću među suparnicama naći toliki broj novih prijateljica. 

'Ovo je dno dna': Hana ronila suze, a bijelu ružu dobila je Iva
'Ovo je dno dna': Hana ronila suze, a bijelu ružu dobila je Iva

Je li Goran tvoj tip muškarca?

Goran je idealan tip osobe koju stvarno možemo nazvati Gospodinom Savršenim. Na Goranu sam prvo zapazila osmijeh i pogled (oči su ogledalo duše) i imam iznimno dobro mišljenje o njemu. Nije mu lako u kratkom periodu među toliko cura pronaći onu pravu, a on je to pokušavao i trudio se biti iskren.

Kakav muškarac može osvojiti tvoje srce?

Moj tip muškarca zapravo baš i ne postoji, ali mogu reći da će me privući društvena osoba koja je gurman i hedonist poput mene. Na ulasku u show sam rekla: 'Za prijateljstvo!' To je temelj kvalitetnog odnosa, komunikacija i poštovanja.

Kakvi su ti daljnji planovi?

Nakon showa, planiram se vratiti pisanju svojih kolumni s obzirom na to da dobivam jako puno komplimenata za svoje izražavanje. Iako nemam puno godina, život mi je bio sapunica - od traženja sebe, spoznaje svojih mana i vrlina i rada na istima. Zato sam mijenjala fakultete. Čovjek cijelog života sazrijeva i smatram da je prirodno da se upoznaje dok ne nađe svoj put prema sreći.

Koliko je trajala tvoja najduža veza? 

O bivšima sve najbolje. S puno prekida, moja najduža veza trajala je četiri godine, ali to je bila mladenačka greška. Ako ništa drugo, ta veza me formirala u čvrstu osobu kakva sam danas.

Što najviše voliš raditi u slobodno vrijeme? 

U slobodno vrijeme volim otići u teretanu jer sam dobila par kilograma radeći sezonu, provoditi vrijeme s prijateljima. Obožavamo otići u restorane, voditi lagani razgovore uz koju čašu vina i gurmansko jelo. Kada takvi planovi propadnu, onda stavim slušalice u uši pa skakućem po sobi i pjevam. Nemam talenta ni sluha pa mama poludi.

.Koliko su ti bitne društvene mreže? Koliko si dobila poruka/pratitelja nakon sudjelovanju u emisiji 'Gospodin Savršeni'?

Volim se koristiti društvenim mrežama. One su danas postale dio svakodnevice koja se mora koristiti i u konačnici, kako sam radila u inozemstvu, povezuju me i olakšavaju mi komunikaciju s bivšim kolegama i poslodavcima te rodbinom koja radi vani. Imam i  zamjerku jer nam daju lažne percepcije sreće. Nitko nikad neće objaviti nešto tužno, svi su uvijek idealni i mislim da to mladim generacijama može stvoriti veliki pritisak. Nisam dobila puno pratitelja jer mene više vole gledatelji 25/30+ koji gledaju moje mentalne sposobnosti, a ne fizički izgled. Dobila sam mnogo pozitivnih poruka i ovim putem se ispričavam svima onima kojima nisam odgovorila na poruku. 

Rekla si da voliš i pratiš modu. Koliko novca izdvajaš za garderobu? Gdje najčešće kupuješ?

Nisam osoba koja je površna jer je fizički izgled nešto što nas nadograđuje, ali ne definira kao osobe. No, moram priznati kako sam klasična žena i klasična Splićanka koja obožava modu i prati ju jako. Pola sezonske plaće uložim u garderobu. Prije sam kupovala i brendirane stvari, a sada si to priuštim samo ako je to kvalitetna jakna, cipele ili naočale. Ostale krpice kupujem na sniženjima i sve što vidite u emisiji sam kupila na sniženjima, ali, ruku na srce, sve lijepo izgleda na televiziji.

Čime se trenutno baviš? Prošlo ljeto radila si kao hostesa u noćnom klubu. Jesi li se susretala s predrasudama? 

Nakon ljetne sezone ne radim do početka iduće. Kao prvo tip sam osobe koji voli biti samostalna, platiti si sama školarinu i odjeću, kao i sve ostale godišnje potrebe, a sve to moralno i legalno. Možda neki imaju neopravdane predrasude za posao hostese, ali
radim to jer mi se financijski isplati, a da znam biti nuklearni fizičar tamo bih se zaposlila, ali ne znam. Radila sam u ozbiljnom klubu s upravom i oko 10 voditelja koji paze na apsolutno sve. Svjetske zvijezde tu zalaze, a nastupaju najveća imena glazbene industrije stoga je privilegija biti tamo zaposlen. Clubbing je također vrsta turizma, a ja volim izlaske i biti dotjerana, plaća mi je
solidna tako da negativne komentare ignoriram. Ako mi netko može pronaći posao u struci menadžmenta, evo čekam ponudu dotad, bolje da radim nego sjedim kući.

Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa
Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa

Po čemu ćeš pamtiti sudjelovanje u emisiji 'Gospodin Savršeni'?

Sigurno ću pamtiti cijeli show, ali suza mi krene kad se sjetim koliko sam se znala smijati s Marijom dok je još bila u kući, a najviše smo se smijale jednoj situaciji. Bio je mokar pod i ja u bademantilu, a cure mi viču da pazim jer je mokro. U žurbi sam se rasula po podu, a u ruci sam i dalje visoko držala britvicu kao Kip slobode. Posebno ću pamtiti i prekrasno putovanje u Šibenik, vožnju jedrilicom, odličan bazen i nezaobilazne Klarine provale.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina