Show

Komentari 78

Nandino bujno poprsje ukralo svu pažnju, fanovi poručili: Nikad ne skrivaj svoje atribute

Nandino bujno poprsje ukralo svu pažnju, fanovi poručili: Nikad ne skrivaj svoje atribute

Ova Splićanka sa zagrebačkom adresom dobila je hrpu komplimenata ispod fotke. Pratitelji su joj pisali kako nema ništa ljepše nego vidjeti prirodno lijepu i zgodnu djevojku

Bivša sudionica RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (30), pozirala je na ulicama Zagreba. Odjenula je crnu majicu i suknju s uzorkom, a napisala i zanimljiv opis ispod fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nandi je postala voditeljica

- Neke žene žele biti seks simboli, a ja ponosno pokušavam sakriti svoje atribute...I zalome se ljetne ili party kombinacije u kojima sve izviri na površinu. Ali za mene je žena prvenstveno dama - započela je Nandi pa pojasnila: 

- Sjaj u očima, njegovana kosa i nokti i kako me otac učio: ‘Ne mora sve biti markirano, ali mora biti čisto! Gospodin koji zasluži, e, njemu otkrijte ostalo. 

Ova Splićanka sa zagrebačkom adresom dobila je hrpu komplimenata ispod fotke. 

- Ništa ljepše nego vidjeti prirodno lijepu i zgodnu djevojku - poručio je pratitelj. Komentirali su i da nikad ne smije skrivati svoj najljepši atribut koji je po jednom korisniku Instagrama - njezin osmijeh. 

Sredinom studenog postala je voditeljica na Sportskoj televiziji na kojoj svakog četvrtka vodi emisiju Fitness.

- Pogledali su nekoliko mojih videa s motivacijskim govorima na YouTube kanalu i svidjela im se retorika kao i intonacija. Zapravo, boja glasa je bila odlučujući faktor - ispričala je tada za Slobodnu Dalmaciju

 

Najčitaniji članci