Obavijesti

Show

Komentari 11

Naomi htjela da slonovi igraju polo za Vladimira, nije uspjela

Naomi htjela da slonovi igraju polo za Vladimira, nije uspjela
7

Navodno je kamionom planirala dopremiti slonove iz susjednog grada kako bi njen dragi i gosti uživali u neobičnoj utakmici pola. Morala je odustati od svog plana

Naomi, nema ti ravne, hvala ti što si priredila tulum stoljeća, napisao je na Twitteru Edward Enninful, stilist i jedan od urednika časopisa W.

'Crna pantera' zaručniku Vladimir Doroninu organizirala je proslavu 50. rođendana kakvu je mogao samo sanjati. Unajmila je Dianu Ross (68) da mu pjeva  i uz to pozvala sve svoje prijateljice manekenke i ostale 'face' iz svijeta šoubiznisa. Na zabavi je bila Kate Moss, Eva Herzigova, Karolina Kurkova, vojvotkinja od Yorka, Bob Geldof...

Na tulumu godine u Jodhpuru u Indiji šampanjac je tekao u potocima i jeo se najfiniji kavijar. Naomi je svim gostima osigurala prijevoz avionom i smjestila ih u najskuplji hotel. 'Obične' ekstravagance nisu bile dovoljne, Naomi Campbell (42) htjela je nešto zaista posebno za svog dragog. Stoga je navodno odlučila prirediti mu utakmicu pola sa slonovima. Slonove su samo za tu priliku trebali kamionima dopremiti iz Jaipura. Borci za prava životinja digli su se za noge čim su saznali što Naomi planira. 

- Nema ni jednog slona u Indiji koji je osposobljen za polo i takve su aktivnosti stoga protuzakonite - tvrde. 

Naomi tvrdi da je upozorenje aktivista shvatila ozbiljno i da utakmica pola sa slonovima nije bila ni u planu, a kamo li da se dogodila.

- Nemam pojma odakle ikome ideja da sam htjela organizirati nešto takvo. Zabavljali smo se i bez slonova - poručila je Naomi.