Obavijesti

Show

Komentari 1

Naomi je sakupljala smeće, a Claudiju proganjali obožavatelji

Naomi je sakupljala smeće,  a Claudiju proganjali obožavatelji
16

Naomi je sakupljala je smeće u dizajnerskoj odjeći s D&G krunom na glavi, a Schiffer je bila i na meti obožavatelja koji su je proganjali. Jedan muškarac na njeno imanje došao je čak devet puta

VIDEO

One nisu bile samo manekenke već i zvijezde revija. Zbog njih je devedesetih nastao izraz supermodeli. Mnogi smatraju da im ni danas nema zamjene. I danas se pamti izjava Linde Evangeliste: 'Ne ustajem iz kreveta za manje od 10.000 dolara dnevno'.

The MET Gala 2019 - New York

Zbog svojih dugih vitkih nogu Naomi Campbell (49) prozvali su Crna pantera. Karijeru je započela kao 7-godišnja djevojčica glumeći u spotu Boba Marleyja 'Is this love'. U travnju 1988. godine zablistala je na naslovnici pariškog Voguea kao prvi tamnoputi model.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:27

U svijetu modelinga poznata je po teškoj naravi zbog čega je na sebe naravi zbog čega je na sebe navukla brojne tužbe. Četiri puta su je osudili zbog napada na njene suradnike. U prvom slučaju priznala je krivnju da je asistenticu gađala mobitelom. U drugom pak slučaju platila je suradniku nepoznati iznos novca i obećala ići na tečaj kontrole bijesa.

Prije 12 godina Naomi je priznala i da je na kućnu pomoćnicu bacila notes zbog čega je morala odraditi rad za opće dobro. Skupljala je smeće u dizajnerskoj odjeći s D&G krunom na glavi. Na kraju je napala i policajce jer nije mogla naći prtljagu zbog čega su joj doživotno zabranili da leti British Airwaysom.

Prije četiri godine osudili su je na kaznu zatvora od šest mjeseci uvjetno jer je napala paparazza svojom torbicom jer ju je fotografirao dok se prije 11 godina liječila se od ovisnosti o alkoholu i kokainu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT Duvet day :)

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Claudia Schiffer (49) rođena je u Njemačkoj, a zapazili su je u jednom izlasku u noćni klub. Ispočetka se htjela baviti pravom i raditi u očevoj odvjetničkoj tvrtki, no odustala je od toga zbog modelinga. Na početku karijere uspoređivali su je s Brigitte Bardot. Claudia je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao model s najviše naslovnica, njih preko 1000.

Od njenih ljubavnih veza javnosti je bila najzanimljivija ona s mađioničarem Davidom Copperfieldom. Kasnije se udala za filmskog producenta Matthewa Vaughna s kojim ima troje djece. Claudia je bila i na meti opsjednutih obožavatelja koji su je proganjali. Prije 18 godina uhitili su jednog muškarca koji je došao na njeno imanje devet puta. Kasnije je izjavio da mu je papa rekao da oženi Claudiju. Smjestili su ga na psihijatrijski odjel.

London Film Festival Opening Gala - Fantastic Mr Fox Premiere

Cindy Crawford (53) američki je top model. Maturirala je kao najbolja u svojoj generaciji i dobila stipendiju za fakultet kemijskog inženjerstva od kojeg je odustala da bi se posvetila modelingu. Njezin zaštitni znak postao je madež na njenom licu iako su joj ga na početku karijere brisali sa fotografija.

Zbog sličnosti s Gijom Carangi zvali su je 'Baby Gia'. Manekenkom se prestala baviti 2000., a danas povremeno snima reklame. Cindy je svojedobno priznala da redovito ide na injekcije botoksa i hijalurona. Prvi estetski zahvat imala je kad je imala 28 godina. Cindy je bila u braku s Richardom Gereom, a danas je sretno udana za bivšeg manekena i biznismena Randea Gerbera, s kojim ima dvoje djece.

22917152

Linda Evangelista (54) je kanadska manekenka. Kad je imala 16 godina u Japanu je doživjela neugodno iskustvo jer su je tražili da se slika gola. Zbog toga se vratila kući i sljedeće dvije godine nije se bavila modelingom. S Karlom Lagerfeldom počela je raditi 1985. a dizajneru je kasnije postala muza. Peter Lindbergh predložio joj je 1988. da se ošiša. Isprva njen novi look nije prolazio u svijetu mode, otkazali su joj čak 16 revija. No kasnije je njen look postao pravi hit i njena frizura dobila je naziv Linda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fbf @patrickdemarchelier @vogueitalia #beachdays #summer 💦☀️

A post shared by Tatjana Patitz (@tatjanapatitz) on

Tatjana Patitz (53) njemački je supermodel koja je u svijet modelinga ušla sa 17 godina, a i danas snima kampanje. Usporedno s modelingom bavila se i glumom kao i ekološkim aktivizmom. Danas živi na farmi u Kaliforniji te se bavi ekološkom proizvodnjom hrane. S kolegicama Naomi, Christy Turlington. Lindom i Naomi pojavila se u spotu Georgea Michaela 'Freedom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin