Obavijesti

Show

Komentari 0

Napokon doznajemo odgovore: Je li pronađen 'Lijek smrti'?

Napokon doznajemo odgovore: Je li pronađen 'Lijek smrti'?
4

Thomas se u probudio u liftu koji ga je doveo na tajanstvenu livadu. Nije se sjećao kako je niti zašto postao jedan od te grupe mladih. Njegovo putovanje napokon dolazi koncu

VIDEO

U epskom finalu Labirint sage (Maze Runner), jednoj od najvećih hit franšiza današnjice, napokon doznajemo odgovore na sva pitanja koja su ostala u zraku nakon prva dva nastavka.

Nitko mu ne može stati na put: Bruce Willis je krenuo po krv
Nitko mu ne može stati na put: Bruce Willis je krenuo po krv

Thomas se u 'Labirintu: Nemogući bijeg' probudio u liftu koji ga je doveo na tajanstvenu livadu (Glade) okruženu labirintom sa zidovima višim od 60 metara i rasporedom koji se neprestano mijenja. Nije se sjećao kako je niti zašto postao jedan od te grupe mladih u kojoj su Minho, glavni trkač u labirintu, Newt, dobar prijatelj i savjetnik, Gally vođa grupe i Thomasov suparnik te Teresa, jedina ženska pripadnica tih 'Gladera' ('livadaša'), s kojom Thomas možda dijeli mračnu prošlost. Izlaz iz labirinta otkrio im je istinu: sudionici su ogromnog i okrutnog testa.

Loša situacija još više se pogoršala nakon što su Gladeri napokon uspjeli pobjeći iz labirinta, samo kako bi saznali da se nalaze usred opustošenog kraja zvanog Scorch (Spaljena zemlja). U Labirintu: Kroz spaljenu zemlju, Thomas i preživjeli suborci upoznali su nove saveznike dok su pokušavali što više saznati o tajanstvenoj grupi koja se krije iza svih njihovih 'ispitivanja' - organizaciji poznatoj kao WCKD (ZLOPAK).

U ovom nastavku motivi WCKD-a postaju jasniji: Dr. Ava Paige, izvršna direktorica te tajanstvene i moćne organizacije, blizu je pronalaska onog za što vjeruje da je lijek za bolest poznatu kao Baklja, virus koji je pokosio većinu čovječanstva, no kako bi dobili lijek, trebali bi žrtvovati par mladih ljudi koji su vjerojatno imuni na tu bolest.

Treći i posljednji nastavak filmova Labirint ponovno je režirao Wes Ball prema bestseleru Jamesa Dashnera. Uzbudljivi zaključak trilogije okupio je mnoge članove originalne glumačke postave iz prvog nastavka iz 2014. godine: Dylan O’Brien je Thomas; Kaya Scodelario je Teresa; Ki Hong Lee je Minho; Thomas Brodie-Sangster je Newt; Dexter Darden je Frypan, a Patricia Clarkson je Ava Paige.

Veliku završnicu hit trilogije Labirint: Lijek smrti, u distribuciji Blitza, pogledajte pretpremijerno od 24.siječnja u svim kinima i to u najboljim formatima: realD 3D, IMAX 3D i 4DX 3D.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode