Obavijesti

Show

Komentari 1

Napokon, RAVE kakvog su mnogi već dugo, dugo čekali!

Napokon, RAVE kakvog su mnogi već dugo, dugo čekali!
1

Upad na event tj. na oba floora kluba Aquarius je 30 kn kroz cijelu noć. Vidimo se u petak, 29.11.2013. od 23h i čekamo svitanje zore na jarunskoj obali

VIDEO

Klub Aquarius na jednu, jedinu večer spaja svoje početke, korijene 90-ih i rave kulture toga doba s najnovijim techno zvukom u kombinaciji s onim iz "zlatnog doba techno glazbe" i sve to na dva floora. O, da... Nešto veliko se sprema u metropoli lijepe naše. Napokon, RAVE kakvog su mnogi već dugo, dugo čekali.

Za onaj osjećaj stare RAVE atmosfere s početka naše scene 90-ih pobrinut će se A1 floor na kojem će Diggarama Team (Blurix i DraCo) odraditi cjelonoćni back-2-back DJ-set uz "90's RAVE CLASSICS" koji govori sve. Tko se želi prisjetiti početaka elektronike, underground zvukova, ali i onih komercijalnih stvari koje ste kao klinci možda gledali na VIVA i drugim TV postajama, vjerojatno će većinu večeri zasjati pod neonskim svjetlima A1 - Diggarama: 90's RAVE CLASSICS floora.

Techno u svojim najboljim oblicima i formama još jednom će prezentirati trenutno vodeći zagrebački techno / ht program - Hard²Core. Ovim putem H2C velikan predstavlja novu večer koja proizlazi iz godišnje "TECHNO 1.0" večeri, a radi se o "TECHNO 3.0" večeri na kojoj će se predstaviti i neka nova lica, internacionalni gosti, a što se tiče zvuka - sve je čisto; techno i SAMO TECHNO, ali ovog puta se kombinira staro i novo, glavno da je kvalitetno. Dakle, ruku pod ruku će ovog puta ploče / vinyle i CD-e nositi 4 jahača apokalipse, DJ-i: Teo Harouda, Mad As Hatter, Matija Marinić i Domagoj Radas. Ako si ljubitelj čistog techno zvuka, dovoljno je reći samo - dobrodošao na A2 floor i Hard²Core pres. TECHNO 3.0!

Bez zablude; da, ovo je event o kojem se već naveliko priča, a oni strpljivi već dugo čekaju. Ovo je noć u kojoj će pasti barijere i pisat će se mali djelić povijesti naše scene. Jednom će se pitati tko je gdje bio na ovu noć... Budi onaj koji će reći "I ja sam proživio tu noć... rave on!". Osim jakog pojačanja ozvučenja u klubu Aquarius, za ovu posebnu noć pripremaju se i još neka iznenađenja. Evo, otkrit ćemo samo to da se priprema light-show kakvog ova regija još nije vidjela na A2 flooru, a A1 floor će biti u retro UV / neonskim bojama. I... dijelit će se darovi.. posebni rave-gadgeti za posjetitelje eventa.

Zajedno smo rušili predrasude. Zajedno smo tresli podije kluba Aquarius. Zajedno smo rušili neke davno postavljene rekorde. Zajedno smo skakali kao jedan... Učinimo to još jednom u klubu Aquarius na 2 podija i pod svjetlima stroboskopa udahnimo, vičimo i skačimo zajedno pod zanosom elektronske glazbe i rave atmosfere.. i još jednom svi zajedno doživimo onaj osjećaj kada ponosno možemo reći: "YES, WE RAVE!".

Upad na event tj. na oba floora kluba Aquarius je 30 kn kroz cijelu noć. Vidimo se u petak, 29.11.2013. od 23h i čekamo svitanje zore na jarunskoj obali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti