Obavijesti

Show

Komentari 88

Napokon smo dočekali: Seve će u veljači roditi prvo dijete

Napokon smo dočekali: Seve će u veljači roditi prvo dijete
11

Otkako je srela Milana, Severina ne prestaje pričati da je upoznala čovjeka svog života. Bila je zaručena nekoliko puta, ali samo s njim je odlučila imati dijete

VIDEO

Kad je prošle godine u prosincu otkrila da je nakon dvije godine prekinula vezu sa Slavkom Šainovićem, Severina je sve iznenadila. Još veće iznenađenje priredila je jer je odlučila priznati da se na rođendanskoj zabavi Milana Popovića (45) u Srbiji zaljubila upravo u slavljenika, neokrunjenog srpskog kralja bakra, kako ga zovu. 

Severina je tijekom godine često ponavljala da je sretna i zaljubljena, ali nitko nije ni slutio da je Milan onaj pravi. No, početkom kolovoza Seve je opet punila naslovnice.

- Čekam svoje prvo dijete i uživam u trudnoći - vijest da će postati majka s javnosti je podijelila u trećem mjesecu trudnoće. 

- Trudnoća je zaista blaženo stanje - izjavila je nedugo nakon što je priznala da čeka prvo dijete. 

- Spokojna sam, mirna, ne jurim, provodim vrijeme s dragim ljudima i imam više vremena za sebe i za stvari koje me vesele. Dobila sam aparatić sa slušalicama i svaki dan slušam bebino srce. To je najljepša muzika koju sam ikad čula - rekla je Severina i dodala da je žensko tijelo stvarno čudesno te da je sretna što će imati tu privilegiju da bude majka. 

Sina će nazvati Aleksandar Ivan?

Termin poroda pjevačice je 7. veljače, a par se navodno bliskim prijateljima povjerio da bi u 'moru' muških imena koja im se sviđaju sina mogli nazvati Aleksandar Ivan. Ova nagađanja o imenu par još nije potvrdio. 

Izjavila je da bi sina voljela roditi u rodilištu u Splitu u kojem je i sama rođena. 

- Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam rođena u starom rodilištu. Volim more i najviše bih voljela da se i naše dijete rodi na Jadranu - rekla je pjevačica.

Oproštajni koncert u Vinkovcima

Početkom rujna obožavateljima u Vinkovcima priredila je svoj 'oproštajni' koncert. Tada se izgrlila sa svojom publikom koja joj je nekoliko minuta skandirala. 

- Ne vidim ovo kao neki veliki svoj odlazak ili rastanak s publikom, već samo kao jednu malo dužu pauzu. Falit će mi moja publika, ali i moj bend, s kojima sam do sada u karijeri pauzirala najdulje na mjesec dana - rekla je Severina nakon koncerta. 

Od tada je nastupila samo kako bi ispunila želju obitelji Grabovac i zapjevala u njihovom obiteljskom domu. 

Trudnoća joj dobro stoji

Posvetila se trudnoći i više ne namjerava nastupati dok ne rodi. Radi na svom novom albumu te obilazi razne društvene događaje, ali i promovira proizvode kojima je zaštitno lice. Svoj trudnički trbuh često ističe u haljinama, a da je sretna, otkriva i njezin osmijeh koji ne skida s lica. 

Milan je najljepši od svih, svi drugi stanu u stih

Za mnoge muškarce u Severininom životu mislio se da su 'oni pravi'. Prvi Severinin zaručnik bio je Alen Marin iz benda Kojoti. Njihova veza je završila bez većih skandala. Pričalo se da bi u braku mogla završiti i sa Srećkom Vargekom, no par je svoju vezu okončao par mjeseci nakon što je 2004. u javnost procurila snimka njezinog seksa s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem. 

Više od godinu dana Severina je bila u vezi s Matom Čuljkom (31). On ju je također zaprosio. Sve do ljeta 2008. godine za Severinu su se vezala brojna muška imena. Tijekom ljeta 2008. upoznala je Slavka za kojeg je također bila zaručena. 

Međutim, sve se promijenilo kad se iznenada zaljubila u Milana. 

- Pronašla sam muško koje zna trajati u dvoje - zaključila je Seve pomoću stiha iz najnovije pjesme 'Grad bez ljudi'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu