Show

Komentari 3

Napustili su svoje slavne grupe i otisnuli se u solo vode: Ovim se zvijezdama to itekako isplatilo

Napustili su svoje slavne grupe i otisnuli se u solo vode: Ovim se zvijezdama to itekako isplatilo

Kada je riječ o glazbenim grupama, gotovo uvijek postoji onaj jedan član koji tu grupu eventualno napusti i time ražalosti veliki broj obožavatelja, no često je taj potez vrlo uspješan za njihovu kasniju karijeru

Njihovo napuštanje često dovodi do obračuna s bivšim kolegama, a nekada i do raspada cijelog benda. Ipak, neki od njih stvore uspješne solo karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Robbie Williams

Robbie Williams rastužio je obožavatelje Take That benda kada ga je odlučio napustiti 1995. godine. Ipak, čini se kako mu je taj pokret bio jedan od najboljih jer je trenutno najbogatiji od svih bivših članova s bogatstvom od 300 milijuna dolara.

Graham Norton Show - London

Zayn Malik

Obožavatelji su bili apsolutno slomljeni kada je javnost saznala da Zayn Malik napušta bend One Direction 2015. godine kako bi ostvario svoju solo karijeru. Tada je bend bio na vrhuncu svoje slave pa nitko nije niti pomislio kako bi ga jedan od članova mogao napustiti.

Grammy Awards 2018 - Arrivals - New York

Iako je prvi od pet članova benda koji ga je napustio, začuđujuće unosi najmanje novca, iako je i njegova cifra vrtoglava, a iznosi 75 milijuna dolara.

Najviše pak zarađuje Harry Styles sa 80 milijuna dolara. 

Capital

Geri Horner

Spice Girls su bile jedan od najvećih ženskih bendova svih vremena, a svijet su osvojile već prvim Wannabe 1996. godine.

Samo dvije godine kasnije Geri Horner je šokirala svijet najavom kako napušta bend.

Njezina trenutna vrijednost broji 40 milijuna dolara. Iako je i to velika cifra, najviše ipak zarađuje Victoria Beckham s iznosom od 450 milijuna dolara.

Designer Victoria Beckham at the end of her catwalk show during London Fashion Week in London

Beyonce

Iako je kroz godine bilo mnogo promjena u bendu Destiny’s Child, stalni članovi bili su Beyonce KnowlesKelly Rowland.

Reuters

Ipak, 2006. godine, nakon pet albuma koji su osvojili svijet, Beyonce, Kelly i Michelle Williams odlučile su se rastati i okončati život poznatog benda.

Beyonce je tada odlučila pokrenuti svoju solo karijeru zbog koje je postala jedna od najpoznatijih mega zvijezda u svijetu s vrijednosti od vrtoglavih 420 milijuna dolara.

POGLEDAJTE I MOZAMBIK S DUŠANOM BUĆANOM I SAROM HDAGHAOM: 

Najčitaniji članci