Obavijesti

Show

Komentari 11

Naša Kardashianka blista nakon prekida, postoji li netko novi? 'Ne želim trčati pred rudo, ali...'

Naša Kardashianka blista nakon prekida, postoji li netko novi? 'Ne želim trčati pred rudo, ali...'
6

Jelena, inače majke sinčića Tea, prošle je godine prekinula višegodišnju vezu sa zaručnikom Igorom Bubnjićem

Jelena Perić (32), koju domaći mediji nazivaju 'hrvatskom Kim Kardashian' pokazala je da blista nakon prekida, a otkrila nam je i da za sada ne traži novu ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na ljubavnom planu nema nikog novog, na poslovnom, privatnom, što se tiče obitelji super, ali što se tiče ljubavi ne. Niti to tražim. Sad mi je cilj posao, nove avanture. Ne volim o tome unaprijed pričati čisto da se nešto ne izjalovi, ne želim trčati pred rudo, ali samo posao, posao, posao. - otkrila nam je Jelena.

Jelena, inače majka sinčića Tea, prošle je godine prekinula višegodišnju vezu sa zaručnikom Igorom Bubnjićem (30) s kojim ga je dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

- Po meni nikad ne bi trebalo prestati s malim stvarima. Smatram da bi veza opstala, potrebno je jako puno truda i ulaganja. Svi se mi mijenjamo kroz godine i nismo iste osobe s početka veze, ali te sitnice koje su vas spojile na početku moraju ostati. Redovito ići na spojeve, nikad prestati s iznenađenjima itd. Ako te stvari prestanu, onda i veza postaje dosadno - poručila je infulencerica nakon prekida, no točne razloge ljubavnog kraha nije otkrivala.

Kvalifikacije za EP U21, Hrvatska - Ukrajina
Haljina koja je zagolicala maštu gostiju: Hrvatska Kardashianka pokazala čvrste trbušnjake...
Haljina koja je zagolicala maštu gostiju: Hrvatska Kardashianka pokazala čvrste trbušnjake...

- Zdrava komunikacija, iskrenost, iskazivanje ljubavi na koji god način, zajedništvo u punom smislu te riječi, zdrave rasprave, prihvaćanje različitosti u mišljenjima. Ti i ta osoba i nitko treći, poštovanje - zaključila je.