Obavijesti

Show

Komentari 21

Našli zamjenu: Stefan će igrati Severinina oca umjesto Coce

Našli zamjenu: Stefan će igrati Severinina oca umjesto Coce
5

Tenor Stefan Kokoškov u ‘Našoj biloj štoriji’ pjevat će umjesto preminulog Vinka Coce. Igrat će Severinina oca koji se protivi njezinoj ljubavi s igračem Hajduka

VIDEO

Dok je Vinko Coce bio u bolnici, autori mjuzikla “Naša bila štorijaGoran Karan (49) i Nenad Ninčević (52) nisu razmišljali o zamjeni za njegov lik. Stali su sa snimanjima pjesama sve dok trogirskom Pavarottiju ne bude bolje.

 
– Bili smo uvjereni da će ozdraviti. Ta uloga direktora Dalmacijavina, Vinka, pisana je za njega – rekao nam je Ninčević koji je Coci napisao najveće hitove.

Pokojnog Trogiranina, koji je preminuo u 59. godini, u mjuziklu će sada zamijeniti Stefan Kokoškov (44), tenor splitskog HNK.

 
- Upravo snimamo pjesme s našim novim tenorom i uvjeren sam da će mjuzikl napokon ugledati svjetlo dana - kaže Ninčević.

Suautor mjuzikla “Naša bila štorija” i pjevač jedne od glavnih uloga Goran Karan dodao je kako Stefana nisu zvali slučajno. Tenor je, naime, strastveni navijač splitskog nogometnog kluba, pa i ne čudi da su ga zvali kao Cocinu zamjenu.

– Ostala je velika praznina. Više na sceni nemamo takvog tenora kao što je bio Vinko – kaže Kokoškov.

“Cocina zamjenika” hvali i Goran Karan.


- Stefano je zaista sjajan tenor, ima školovani glas i raspon koji nam je potreban – opisuje nam Goran njegove kvalitete.

I Kokoškov je zadovoljan ulogom i mjuziklom. Igrat će oca glavne junakinje Ane, koju će glumiti Severina. Stefano je, dodaje, često pjevao s Cocom, a najviše pamti njihovu zajedničku izvedbu “O sole mio” u Trogiru.

- Coce mi je uvijek u glavi. Kad smo počeli snimati, pitao sam se trebam li pjevati kao Vinko ili na svoj način. Nismo se mogli odlučiti, pa sam zato snimio obje varijante - rekao je Kokoškov.

Dodao je kako se uloga direktora Vinka razlikuje od njegova dosadašnjeg rada u kazalištu, a nada se da će ovaj mjuzikl doseći popularnost koju su imale kultne operete “Mala Floramye” i “Splitski akvarel”.

Priča o zabranjenoj ljubavi studentice Ane (Severina), koja pjeva u zboru, i Duje (Karan), nogometaša Hajduka, osmišljena je prije nekoliko godina, no zbog brojnih razloga tek sad je u završnoj fazi. U mjuziklu će se i junakinja Ana pokušati ubiti jer joj roditelji brane vezu s Dujom. 


– Riječ je o mladima iz dviju obitelji koje su ostale u zavadi poslije Drugog svjetskog rata. Poanta je svega: ‘Sve ča ljubav složi, nije grih’ – govori Ninčević. 

Splitski kantautor je dodao kako će do Božića sve pjesme biti snimljene, a početkom sljedeće godine počet će sa scenskim probama. Premijera mjuzikla planira se za proljeće sljedeće godine.

Splitska Julija Severina voli Duju: Ubit ću se zbog ljubavi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...