Show

Komentari 2

Naslijedila strast od prabake: Charlotte za Božić želi ponija...

Naslijedila strast od prabake: Charlotte za Božić želi ponija...

Baš kao i kraljica Elizabeta, princeza Charlotte razvila je svoju ljubav prema konjima pa je zbog toga svoje roditelje kao božićni poklon odlučila tražiti ponija

Princeza Charlotte (4), kćer princa Williama (37) i Catherine, vojvotkinje od Cambridgea (37) naslijedila je veliku strast od svoje prabake kraljice Elizabete (93), a riječ je o ljubavi prema konjima. Prema riječima izvora bliskih slavnom kraljevskom paru, četverogodišnja princeza od svojih roditelja kao poklon za Božić želi upravo ponija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezina prabaka s četiri godine dobila je šetlanskog ponija zvanog Peggy, no nije ga smjela jahati sve dok nije napunila šest godina. 

No, njezin otac nije baš siguran kako će ispuniti Charlotte božićnu želju jer smatra kako je njegova kćer ipak premlada za vlastitog ponija. Njezin stariji brat, princ George (6) veliki je ljubitelj sportova pa je navodno od roditelja tražio stolni tenis i novi teniski reket. 

- I Charlotte i Catherin će dobiti dječje kuharske setove jer obožavaju praviti nered u kuhinji - izjavio je izvor. 

Princeza Charlotte nedavno je krenula u Thomas's Battersea školu u Londonu gdje školarina za jednu godinu stoji 150 tisuća kuna. Sužbena titula koju nosi je Charlotte od Cambridgea, dok njeno puno ime, koje su joj dali Kate i William, glasi Charlotte Elizabeth Diana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci